Lotil sem se bokov na svojem T3, prilagam skice, katero varianto bi izbrali vi?
lp
Ziga
Re: Motiv za bočno obrobo na Westfalii T3
Sn potreboval kr nekaj časa da sn skapiral zakaj se gre
Prva se mi zdi najbolša lahko bi blo še mal večje bi se bol opazilo 
meni je tudi prva OK.
Kje se pa to dobi?
Kje se pa to dobi?
Home is were you park it
Ziga napisal/-a:Sem sam narisal...
Otroci so risal', ti se pa hvališ
![PDT_Aliboronz_15 [smilie=pdt_aliboronz_15.gif]](./images/smilies/PDT_Aliboronz_15.gif)
to se ne govori javno... te lahko prijavijo (izkoriscanje mladoletne delovne sile)
Vseeno ti ali oni zanimivo in lepo narejeno 
Reči otrokom da naj malo večje narišejo.
Men tud ni bilo najprej jasno. Lahko bi bile večje. Morš bit kr blizu, da dojameš. Pol pa postanejo lušne.
ja je kar pomanjsano iz 4,5 metra skoraj na 4,5cm.
Drugace je pa trak visok 15.5cm, kar se mi zdi se kar veliko.
Prilagam se sliko od blizu.
Drugace je pa trak visok 15.5cm, kar se mi zdi se kar veliko.
Prilagam se sliko od blizu.
Pa zraven avta pusti navodila da bodo gledalci vedeli kako treba sliko gledat.

Expert za VW T3
Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com
Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ
Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz
Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com
Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ
Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz
Žiga tole zgleda super, dobra idejam, najboljš mi je prvi motiv.
Res je malo bolj droben detajl, samo če bi ga povečal bi gledal čez robove blatnika in bi avto izgubil linijo. Daj probaj povečat da vidmo izgled.
Jst pa razmišljam, da bi na svojga žabca nalepil marjetice
al pa mogoče spredaj na haubo oči od žabe
samo pravi motvi bo še treba pogruntat..
Res je malo bolj droben detajl, samo če bi ga povečal bi gledal čez robove blatnika in bi avto izgubil linijo. Daj probaj povečat da vidmo izgled.
Jst pa razmišljam, da bi na svojga žabca nalepil marjetice
Luštna ideja, strinjam se s tistimi, ki so svetovali, da uporabiš večje grafike. Ker so luštne, bi jih bilo škoda imet majhne.
Tole mi diši po rezani nalepki. Največkrat imajo take nalepke uporabno širino 58 cm, tako da bi štartal kar na bliz 30 višine (da dobiš iz ene širine folije dve nalepki).
Tisti, ki ti bo rezal nalepko, te bo itak odrl za vseh 63 cm širine, torej je vseeno, a boš uporabil 10 cm širine al 30, dolžina je pa itak fiksna - cca. 430 cm je bok avta dolg...
Svetoval bi živahno barvo, kontrast, nekaj a-la rumena, oranžna, mogoče celo kombinacijo obeh. Če boš šel preveč v pastelne barve, se bo zlilo z ozadjem in bo zgledalo, kot da se ti je barva oluščila in se vidi šprickit ... Rjava je nehvaležna barva, treba jo je poživit.
Mogoče bi dal stvarci malo več barv -mal enga sončnega zahoda jim ne bi falil... Če bi pametno skalkuliral, niti ne bi bilo drago, porabil bi kvadraten meter ali dva folije za cel avto... (Moja Frida M. je npr. rabila 11 tekočih metrov...)
Dovolil sem si mal se poigrat...
Tole mi diši po rezani nalepki. Največkrat imajo take nalepke uporabno širino 58 cm, tako da bi štartal kar na bliz 30 višine (da dobiš iz ene širine folije dve nalepki).
Tisti, ki ti bo rezal nalepko, te bo itak odrl za vseh 63 cm širine, torej je vseeno, a boš uporabil 10 cm širine al 30, dolžina je pa itak fiksna - cca. 430 cm je bok avta dolg...
Svetoval bi živahno barvo, kontrast, nekaj a-la rumena, oranžna, mogoče celo kombinacijo obeh. Če boš šel preveč v pastelne barve, se bo zlilo z ozadjem in bo zgledalo, kot da se ti je barva oluščila in se vidi šprickit ... Rjava je nehvaležna barva, treba jo je poživit.
Mogoče bi dal stvarci malo več barv -mal enga sončnega zahoda jim ne bi falil... Če bi pametno skalkuliral, niti ne bi bilo drago, porabil bi kvadraten meter ali dva folije za cel avto... (Moja Frida M. je npr. rabila 11 tekočih metrov...)
Dovolil sem si mal se poigrat...
Jaz bom naredil vseeno malo bolj zadrzan motiv, je le starodobnik, zato sem vzel za osnovo prostor, ki je bil ze originalno namenjen borduri. Sem pa za probo povecal visino crte...
Daj probaj še v srebrni oz. sivi barvi, ki je bila tudi originalna barva bordure od westfalie. Drugače mi je pa ideja zelo všeč, absolutno pa mora biti enobarvna.
LP, Jaka
LP, Jaka
My van isn't leaking oil, it's just marking it's territory.
Meni je dosti lepše z povečanim robom in sigurno enobarvno, mega res 
rasta napisal/-a:Daj probaj še v srebrni oz. sivi barvi, ki je bila tudi originalna barva bordure od westfalie. Drugače mi je pa ideja zelo všeč, absolutno pa mora biti enobarvna.
LP, Jaka
A si takole mislil?
Tako ja, čeprav se mi zdi, da bi morala biti ta manjša verzija bordure... Tale se mi kljub vsemu zdi malce preveč vpadljiva. Mogoče bi probal manjšo varjanto z še eno črto na vrhu? No sej bom nehu, sm že mal pametn.
LP
LP
...ma je sej je debata, itak pa je se premzlo za lepljenje,
meni je tudi ta presiroka ampak takole pomanjsano si je lazje predstavljati ce je motiv vecji.
meni je tudi ta presiroka ampak takole pomanjsano si je lazje predstavljati ce je motiv vecji.
Nekaj takega z črto mam naštudirano 
Hehe, mi je bolj všeč motiv afrika, kot tale badass look, ampak sej veš 100 ljudi, 100 čudi, 100 žena 200 sisa... 
rasta napisal/-a:Hehe, mi je bolj všeč motiv afrika, kot tale badass look, ampak sej veš 100 ljudi, 100 čudi, 100 žena 200 sisa...
Nisn mislo bedastega looka ampak belo črto