Re: Motiv za bočno obrobo na Westfalii T3

Žiga tole zgleda super, dobra idejam, najboljš mi je prvi motiv.

Res je malo bolj droben detajl, samo če bi ga povečal bi gledal čez robove blatnika in bi avto izgubil linijo. Daj probaj povečat da vidmo izgled.

Jst pa razmišljam, da bi na svojga žabca nalepil marjetice :) al pa mogoče spredaj na haubo oči od žabe :) samo pravi motvi bo še treba pogruntat..

Luštna ideja, strinjam se s tistimi, ki so svetovali, da uporabiš večje grafike. Ker so luštne, bi jih bilo škoda imet majhne.

Tole mi diši po rezani nalepki. Največkrat imajo take nalepke uporabno širino 58 cm, tako da bi štartal kar na bliz 30 višine (da dobiš iz ene širine folije dve nalepki).
Tisti, ki ti bo rezal nalepko, te bo itak odrl za vseh 63 cm širine, torej je vseeno, a boš uporabil 10 cm širine al 30, dolžina je pa itak fiksna - cca. 430 cm je bok avta dolg...

Svetoval bi živahno barvo, kontrast, nekaj a-la rumena, oranžna, mogoče celo kombinacijo obeh. Če boš šel preveč v pastelne barve, se bo zlilo z ozadjem in bo zgledalo, kot da se ti je barva oluščila in se vidi šprickit ... Rjava je nehvaležna barva, treba jo je poživit.

Mogoče bi dal stvarci malo več barv -mal enga sončnega zahoda jim ne bi falil... Če bi pametno skalkuliral, niti ne bi bilo drago, porabil bi kvadraten meter ali dva folije za cel avto... (Moja Frida M. je npr. rabila 11 tekočih metrov...)
Dovolil sem si mal se poigrat...
proba.jpg
proba.jpg (22.63 KiB) Pogledano 12649 krat

Tako ja, čeprav se mi zdi, da bi morala biti ta manjša verzija bordure... Tale se mi kljub vsemu zdi malce preveč vpadljiva. Mogoče bi probal manjšo varjanto z še eno črto na vrhu? No sej bom nehu, sm že mal pametn. :mrgreen:

LP
My van isn't leaking oil, it's just marking it's territory.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov