Re: nižanje T3

Če nočeš da se ti bo čez nekaj časa vse škripalo ne delaj tega.
Če daš nižje fedre bo avto trši, školjka pa po xx letih ni več trdna kot pri novem avtu.
V hotelu sem samo gost, v mojem kamperju pa sem tudi doma!

Re: nižanje T3

Mitjas napisal/-a:Pozdravljeni!

Da ne začenjam nove teme. Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s tem.... http://www.bolha.com/nadomestni-deli/avtodeli/podvozje/vzmeti/sportno-vzmetenje-ta-technix-vw-transporter-t2-t3-60-45mm-vw128-ta--1322187686.html?aclct=1504666802&kw=vw+t3

Hvala!

Jaz imam 45/45 komplet zdajle že 4 leta. Vse skupaj ni nič trše od originala, samo nižje. Pri katerem koli nižanju boš moral spredaj porezati bumpstope, ker z original dolžino ne ostane skoraj nič hoda preden se nasloni. Pri 60mm spredaj bi lahko da imel problem nastaviti optiko v tovarniško področje (kar odvisno od gum in načina vožnje lahko da sploh ni slaba stvar). Za teh 200€ je super komplet po mojem. Proti originalnim 25+ let starim amortizerjem je dosti lepše pobiralo neravnine, veter na avtocesti je manj problematičen ratal (sploh v kombinaciji s širšini in nižjeprofilnimi gumami) in avto seveda tudi lepše zgleda :)

Če bi zdajle nabavljal bi probal najti kaj tršega (tako fedri kot amortizerji), samo jaz najverjetneje dosti bolj agresivno uporabljam avto kot večina uporabnikov. Samo to je potem kmalu v rangu 700€ za koni nastavljive amortizerje in kakšne H&R vzmeti.
Slika
1990 Bus - 1.9TD, 6 stopenjski Audi menjalnik

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov