Nekaj dodatkov za mojo predelavo Caddy-ja l.07

Prvo vas vse lepo pozdravljam! Kot ste namreč že zapazili sem nov na tem forumu...

No pa da kar preidem k stvari. Svoj VW Caddy letnik 07 sem si počasi predelal v mini camper... Vanj sem vgradil nekaj dodatkov in ustvaril ležišče primerne velikosti. (če želite lahko v drugi temi postam nekaj fotk).

Zanimajo pa me (ker obupno iščem že kar nekaj časa) PRISESKI za senčila. Nimam nekih posebnih zahtev, pomembno je le da so tako kvalitetni da obstanejo na steklu! Če mi lahko ponudite kakšen naslov trgovine v Sloveniji bi blo zlo fajn. Senčila bom naredil sam, najverjetneje kar izrezano iz tistega senčila za vetrobransko steklo.. Saj veste treba je čim ceneje čes pridt ;)

Drugo kar pa iščem je gril zračnik oz zračnik za na sprednje stransko okno (hm, mal težko za razložit), no upam da me razumete....

Iščem pa tudi rešitev za moj akumulator. Namreč želim si nabavit hladilnik na 12V (neke vrste hladilna torba, sam da je fixna oz. brez ročajev za nošnjo na plažo), pa si želim prihranit strah pred popolnim spraznjenjem akumulatorja. Torej potrebujem nek element med akumulatorjem in porabnikom, ki bi zaznal min količino polnosti same baterije, ter bi takrat tudi avtomatsko izklopil porabnika (hladilnik).

Hvala za pomoč!

Danes cel popoldan letal po štrcunah in iskal ˝priseske za na stekla˝... Itak da nisem našel ničesar primernega.

Zračnik (gril - kovinski z režami) sem našel na oddelku z robo za čolne itd. V glavnem nisem kupil, ker moram prej preštudirat kako bom naredil vse skupaj.

Rešitve za akumulator še nimam, no vsaj neke resne ne... sem pa nabavil pretvornik iz 220 v 12... Prva rešitev je že ;)

Vseeno se priporočam za pomoč. :)

Najprej [smilie=pdt_aliboronz_24.gif] in dobrodošel.
Fotke svoje predelave parkiraj v Garažo (bomo veseli novih slik).
Za priseske pa predlagam da ne iščete samo v specializiranih trgovinah za AD, namreč v OBIju sem zadnjič kupil dve "polički" za sol, sladkor,... in jih montiral nad kuhinjuo v Busiju sem pa zraven dobil 4 priseske in to zelo kvalitetne jih ne spraviš za boga iz šipe vendar imajo kavelčke da se te poličke obesijo nanj. Mogoče bi jih lahko tudi za senčil uporabil. (poslikam pa jih gor prpopam).
Zadnjič spremenil tipo73, dne 29 Maj 2008 18:51, skupaj popravljeno 1 krat.
http://www.gumitehna.si/

Hej Tipo.
Grem danes v OBI iskat te priseske.
Čuj Tipo, kaj pa ti iščeš v Obiji0? Konkurenca a? Špijuniraš? Ts, ts, ts

Hvala Tipo za namig. Mislim da sem včeraj v Bauhausu odd.kopalnice našel nekaj podobnega (priseski s kaveljčki pakirani po 4 ali 5 s kaveljčki - beli ali prozorni), a grem danes vseeno na lov v Obi-ja - tam se vedno najde kaj ;)

Slikam pa v prvi priliki in postam v galerijo!

Sipras v Mengšu ima priseske, čeprav so meni osebno dosti boljši tisti z Just Campersa (naročeni preko neta)- če boš naročal folije iz Anglije (priporočam, ker so res kvalitetne), si pa vseeno naroči en komplet priseskov več (v osnovnem kompletu jih je premalo- vsaj za mojega Tourana).

A ja, tud zračnike se za naročit z Just Campers-a, za Caddyja jih imajo (za Tourana pa ne, smrk).

Lp

Čau Tinca!

Na Just Campers nisem našel zračnikov (Cab Door Window Air Vent) za Caddy-ja?!

Glede teh tako zelo iskanih vakuumskih priseskov... imam zde doma dve oz. tri različne variante, vse se zelo dobro primejo in držijo na steklu Moram pa še speljat idejo pa bom poročal če se da oz. je je izpadlo ok.

Še enkrat hvala vsem! Jutri grem v Mengeš (slabih pet minut od mojega doma z avtom - ali drugače; štrcuno sem imel ves čas pred nosom :)

Upam da majo zračnike in te so wanted suckerje :P

Vseeno pa me zanima, če so ti zraćniki za na sprednja stranska stekla ok? A služijo svojemu namenu, torej se jih splača nabavit. Namreč Caddy nima nobenih (razen sprednjih dveh) oknov premičnih...

Pardon, pomota- Reimo ima zračnike, ne Just Campers :oops:

Če boša nabavil za Caddyja, se priporočam, da pridem pogledat- ker se še kar ne morem prijaznit, da Caddy in Touran nimata enakih sprednji stranskih šip.

Tinca napisal/-a:Pardon, pomota- Reimo ima zračnike, ne Just Campers :oops:

Če boša nabavil za Caddyja, se priporočam, da pridem pogledat- ker se še kar ne morem prijaznit, da Caddy in Touran nimata enakih sprednji stranskih šip.

Ni problema! Če/ko kupim, te obvestim, pa se srečava ;)

Bil pravkar v Sipras-u, maloprodaje trenutno še nimajo, vse pa naročijo in dostavijo v cca enem tednu. Na kataloško ceno imajo pribitek 20% (marža, potni stroški) in pri naročilu je potrebno plačati 20% avansa.

Ne vem ali imam prav, ampak pri Reimo-u se ne da naročit pod 75€?

Tinca, mal sem razmišljal in si ogledoval Touran vs. Caddy in mam občutek da sta šipi enaki oz. da bo zračnik sedel tud na tvojga. Kakorkoli že, ko dobim bova stestirala.

Sem klical v Sipras, zračnike dobim šele čez dva tedna :( če jih bojo sploh lahko dobavili :(

Tko da Tinca upam da nama bo ratal pred Francijo (4.7.08) sprobat zračnike... na tvoj avto ;)

Tinca napisal/-a:Bias, kako kaže z zračniki?

Jaz jih še nimam! Sem pa prepričan da bodo pasali tudi na tvoj avto, ker imata identične šipe.

Te obvestim ko dobim. ;)

To z identičnimi šipami ni čist preverjeno, ker so mi na Volkswagnu v skladišču preverjali velikosti in krivine šip in so po njihovih podatkih čist drugačne. Ampak to je za modele Caddy in Touran 2008- moj Touran je sicer 2008, vprašanje pa za kater model Caddyja so te zračniki narjeni. Jst še kr upam, da je to to :)

Evo zračnike imam! :D

So super! Sicer še nisem prespal v avtu, ker sem jih dobil šele danes, ampak sem prepričan da služijo svojemu namenu... Montaža je uber preprosta, kvaliteta je...

Tinca, ta vikend nimam cajta upam pa da ti jih lahk pokažem v začetku druzga tedna (žal sem ful na tesnem s cajtom...).

Tinca napisal/-a:Mene do 14.7. ni (na dopustu bova), tko da lahko pol zmeniva.

Zmenjena! Uživajta na dopustu!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov