No pa da kar preidem k stvari. Svoj VW Caddy letnik 07 sem si počasi predelal v mini camper... Vanj sem vgradil nekaj dodatkov in ustvaril ležišče primerne velikosti. (če želite lahko v drugi temi postam nekaj fotk).
Zanimajo pa me (ker obupno iščem že kar nekaj časa) PRISESKI za senčila. Nimam nekih posebnih zahtev, pomembno je le da so tako kvalitetni da obstanejo na steklu! Če mi lahko ponudite kakšen naslov trgovine v Sloveniji bi blo zlo fajn. Senčila bom naredil sam, najverjetneje kar izrezano iz tistega senčila za vetrobransko steklo.. Saj veste treba je čim ceneje čes pridt
Drugo kar pa iščem je gril zračnik oz zračnik za na sprednje stransko okno (hm, mal težko za razložit), no upam da me razumete....
Iščem pa tudi rešitev za moj akumulator. Namreč želim si nabavit hladilnik na 12V (neke vrste hladilna torba, sam da je fixna oz. brez ročajev za nošnjo na plažo), pa si želim prihranit strah pred popolnim spraznjenjem akumulatorja. Torej potrebujem nek element med akumulatorjem in porabnikom, ki bi zaznal min količino polnosti same baterije, ter bi takrat tudi avtomatsko izklopil porabnika (hladilnik).
Hvala za pomoč!
in dobrodošel.