Neke sheme ni, saj je vse stvar trenutnega prebliska in materiala, ki ga imaš doma. Opis je v tej debati:
viewtopic.php?f=19&t=728&p=7266&hilit=klima#p7266V tej poletni vročini (35stC zunanje temperature), dosegam okoli 9 stopinj nižjo temperaturo zraka, na izhodu klime. Pri delovanju obeh (sprednje in strešne) sem v pol ure shladil notranjost iz 35 na 28 stopinj. Jasno je najbolje spljoh ne dopustiti, da notranja temperatura toliko naraste, ampak jo stalno vzdrževat v "človeških" mejah.
Avto je parkiran pred bajto, če kdo želi testirat, naj se samo javi na demonstracijo. Tudi frižider je stalno poln (tu bi moral prilepit tistega smeškota, ki drži vrč pive, pa ga ne najdem).
Seveda je bila potrebna tudi izboljšava: Črpalko sem prestavil ven - iz kanistra, pa pred njo montiral še en vodni filter. V povratnem toku vode, so se pojavljale tudi nečistoče: prah, semena, mušice.... To mi je vsake toliko časa zamašilo mikro luknjice, skozi katere brizgne voda. Tega problema ni več. Tudi dve pumpi - za strešni in prednji del sem združil v eno samo z dvemi izhodi.