Re: Ali se lotiti projekta ali ne

skoraj pol leta je minilo, da sem se odločil napisati tale post....

Že nekje Oktobra lani sem se pri odgovoru na vprašanje iz naslova teme "Ali se lotiti projekta ali ne" pričel nagibati bolj na stran - se NE lotiti. In bolj ko je mineval čas, bolj sem se zavedal, da s tega projekta ne bo nič. Vsaj pri meni ne. Kar težko sem si to priznal na glas, ker je ideja "narediti svoj kamper" res mikavna. Ne mine dan, da se nebi prijavil na tale forum in prečekiral nove objave. V sanjah še vedno živim s tem projektom.

Realnost pa je žal drugačna. Preveč je dejstev, ki govorijo, da se tega ne bom lotil. In tako sem tudi odločen. Še vedno bom spremljal forum, če se bo le dalo vsak dan. Tudi bolj se bom potrudil napisati kakšen post, da dam vsaj vedeti da sem tu in da sem živ.

Sem pa s sedanjim lastnikom dogovrjen tako. Če kdo od vas, forumašev, želi ta kombi ali za predelavo ali za dele ga lahko pride iskat. Cena je en hvala za lastnika. Moja cena kot posrednika pa je vedenje, da kombi ni šel pod prešo in da se bodisi vozi okoli, ali pa je bil vsaj koristen darovalec organov. Nekaj slikic in opis je v prejšnjih postih, imam pa še nekaj slikic na računlaniku, če bi kdo kaj rabil. Tudi stanje vozila je opisano zgoraj.

LP; Boro

PS: res je datum posta malce nenavaden ampak - to ni prvoaprilska šala.
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Boro, škoda da si se tako odločil, sem se veselil napredka.

Sicer pa tudi sam dnevno obiskujem forum in se nadajam vsem spretnostim forumašev in lepoti fauvejev katere si lastijo.

Pa tvoje potopis3e bomo z veseljem brali, pa čeprav ne bojo narejeni s Trojko ;)

Odgovor na vprašanje ali se lotiti projekta ali ne - ni več smiseln. Vsaj ko govorim o konkretnem vozilu in mojem projektu.

Kombi je pred eno uro odpeljal nov lastnik. Verjamem, da je šel v dobre roke in če že ne bo še kdaj vozil po naših cestah, bo vsaj darovalec organov. Ni mi žal, ker vem, kdo ga je odpeljal. Morda pa še kdaj kaj preberemo o njem tukaj na forumu.

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

8) Živ 8)
Evo slikce nalaganja,ki je potekalo brez zapletov,prav tako tudi vožnja domov.
wv kobra 1.jpg

wv kobra 2.jpg

Jutri,ko jo malo spedenam sledijo slike še.Po prvih ocenah je kombi v takem stanju,da ga je škoda določiti za darovalca organov,tako da se bo sigurno še pisalo o Kobri.Ime je čisto pravo,saj je kombi res hud.
ZA PRIJATELJE

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost