Napisal/-a Boro
skoraj pol leta je minilo, da sem se odločil napisati tale post....
Že nekje Oktobra lani sem se pri odgovoru na vprašanje iz naslova teme "Ali se lotiti projekta ali ne" pričel nagibati bolj na stran - se NE lotiti. In bolj ko je mineval čas, bolj sem se zavedal, da s tega projekta ne bo nič. Vsaj pri meni ne. Kar težko sem si to priznal na glas, ker je ideja "narediti svoj kamper" res mikavna. Ne mine dan, da se nebi prijavil na tale forum in prečekiral nove objave. V sanjah še vedno živim s tem projektom.
Realnost pa je žal drugačna. Preveč je dejstev, ki govorijo, da se tega ne bom lotil. In tako sem tudi odločen. Še vedno bom spremljal forum, če se bo le dalo vsak dan. Tudi bolj se bom potrudil napisati kakšen post, da dam vsaj vedeti da sem tu in da sem živ.
Sem pa s sedanjim lastnikom dogovrjen tako. Če kdo od vas, forumašev, želi ta kombi ali za predelavo ali za dele ga lahko pride iskat. Cena je en hvala za lastnika. Moja cena kot posrednika pa je vedenje, da kombi ni šel pod prešo in da se bodisi vozi okoli, ali pa je bil vsaj koristen darovalec organov. Nekaj slikic in opis je v prejšnjih postih, imam pa še nekaj slikic na računlaniku, če bi kdo kaj rabil. Tudi stanje vozila je opisano zgoraj.
LP; Boro
PS: res je datum posta malce nenavaden ampak - to ni prvoaprilska šala.
https://sites.google.com/site/t3boro/Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)