Katere sedeže v T2?

Malo razmišljam da bi vrgel ven steno za prednjimi sedeži in not namontiral dva samostojna sedeža. Rad bi da je vsaj sovoznikov vrtljiv, najboljše pa bi bilo da sta oba.
Zanima me od katerih avtov so sedeži primerne velikosti in kolikor toliko udobni?
Pa videl sem da vas ima kar nekaj v dvojkah tako predelano pa me zanima kam pritrdite nosilce sedežev? Koliko sem jaz gledal bi blo treba naredit neki nosilec in ga zašraufat v tla, na drugi strani pa je sedež pritrjen na blatnik?

Mam usnjene sedeže ki sem jih pol dneva na odpadu iz Audija ven šraufal pa so preveliki in nikak ne pašejo not. Predvsem sem ugotovil da je večina sedal previsokih in potem bi previsoko sedel v kombiju...

Dobrodošli nasveti in pa SLIKE.

Re: Katere sedeže v T2?

jaz sem dal notri od honde civic so kar niski,išči zelo niske sedeže (mislim da je max višina sedala 12 cm da se da normalno sedet)ker maš drugač glavo v plafonu... :lol: :lol: slike vrtljivih plošč in montažo nijh pa imaš na HKS-obnova typ 22...

Lp Simon

Isti problem je pri T3ki, prvo sem si montiral vrtljive sedeže od Peugeota 807, samo so bili previsoki, odkupil jih je @ideja in odstranil vrtljiv mehanizem, pravi da zdaj so kul. Sam pa sem izbrskal original sedeže od Caravelle T3 z naslonom za roko ki so precej nizki, in so odlični. Mislim da bi pašali tudi v T2ko, nato dokupiš vrtljiv mehanizem na ebayu in stvar je rešena.
Slika

Hm.. mogoče bi blo najboljše dat original sedeže od dvojke?
Mam namreč dva šoferska, ampak pol bi jih moral dat preoblečt, ker sta različna, pa en je v slabem stanju... Samo niso ravno udobni, pri mojem čutim eno fedro ko sedim :)
No...če bi dobil poceni sedeže od trojke z nasloni za roke bi blo tudi fajn. Ve kdo za kakšne?
Ma kdo slučajno enojni sedež od T2 rjave barve blago(ne skaj) pa da ni raztrgan?

Sem pozabil napisat, da če boš imel od trojke potem je potrebno imeti naslone od starega tipa kajti ta noveji imajo za štelat naslon in se jih ne da zožat.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Jaz sem dal noter sedeže od nissana almere, so pa skor identični kot od toyote celice, katere sem hotu dat noter, sam so bili zluftani,pasem jih pol zamenjal.

Grejo pa lepo noter od kake lance, tud alfe majo nizke nekatere,pa večine športnih avtomobilov, ki majo nižja sedišča.
VW BUS je zakon :)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov