Grčija "brez imena"

Evo, pa je prišel čas ko tudi midva mahneva na dopust. Čez dobre 4 ure je štart, potem pa veselo proti Grčiji. Bus se kar zvija pod težo prtljage, bo treba hitro odpirat pive, da se čimprej zmanjša. :D

Se oglasim, kaj na poti.

LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Re: Grčija "brez imena"

Evo,malo javljanja iz zelo vroče Grčije. Trenutno se zadržujeva v okolici Lefkade, kjer sem si vzel nekaj časa za kajtanje. V naslednjih dneh premik proti jugu in na Kefalonijo. Preživeli že marsikaj, kombi počasi premaguje strme klance Lefkade. Do sedaj še nisva bila v kampu niti ga ne planirava.

Lp

Po dolgem času spet online. Trenutno sva v Porosu na Kefaloniji. Se je že kar ohladilo, turistov ni več. Kombi je začel nekaj štrajkat, saj sva ostala brez prve prestave. Mehaniki tukaj ne morejo nič, vsi mi priporočajo vožnjo domov v takem stanju. Zaenkrat gre, bomo videli kaj bo na trajektu.

LP

NoName napisal/-a:Po dolgem času spet online. Trenutno sva v Porosu na Kefaloniji. Se je že kar ohladilo, turistov ni več. Kombi je začel nekaj štrajkat, saj sva ostala brez prve prestave. Mehaniki tukaj ne morejo nič, vsi mi priporočajo vožnjo domov v takem stanju. Zaenkrat gre, bomo videli kaj bo na trajektu.

LP

Kaj potem ni bilo nič od tistega kaj sva se menila, kaj tud nobenega rabljenega menjalnika ni za dobit. Ja fantje lepo je da peta dela :lol: :lol: samo če prve brzine ni je pa še večji problem, treba kje speljat pa klanec pa avto naložen ni tko enostavno.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Fantje ne se hecat, to so resne zadeve. :D Ko sem ugotovil, da je prva šla, sva bila nekje na plaži, pozabljeni od vseh in je blo treba prit do mehanika. Sem navsezgodaj zjutraj rikvercal v klance. :)
Antaon, hvala ker si se odzval na sms, lokalci tukaj ne morejo pomagat. Sem bil na več koncih, pa vedno dobil enak odgovor. Našel sem res dobrega, pa mi je svetoval vožnjo naprej. Rabljeni so preslabi, če bi odprl menjalnik in naročil dele, bi pa trajalo ogromno časa in še ni nujno, da bi lahko popravil. Na otokih tukaj so slabe povezave. Klical je celo na celino glavnega dealerja za vw in so rekli, da nimajo nič na zalogi. Zaenkrat potujeva brez večjih težav, je pa škoda ker ne moreva do vsake plaže, ki so ponavadi dostopne po zelo ovinkastih in ozkih cestah. Na trajekt bomo pa že nekak.

Rikverc ne vem, če bo dovolj močen za v drugi štuk. Na poti dol sem videl, da rampo zaprejo in so kamperji gor parkirani, se bom poskusil zmenit, da zapeljem na začetek in me zadnjega dvignejo gor. Do tja imam še en teden, se bomo pol s tem ukvarjali, zaenkrat pa še uživancija. :D

LP iz Kefalonije.

Evo, že dva dni se potikava po Peleponezu. Prišla do Kalamate. Nad polotokom nisem ravno navdušen. Veliko slabše kot otoki in čisto drugi svet. Mogoče se ne gibava po pravih mestih, ampak je zelo umazano in polno ciganskih "kampov". Jutri greva čez notranjost do Korinta, potem pa počasi proti Patrasu z postanki na plažah.

LP

Pa sva tudi midva nazaj na mrazu. :) Pot je potekala brez težav, malo smo stali v Italiji zaradi dveh nesreč. Pri trajektu sem pa upošteval Trublov nasvet. Sem spraznil rampo in s polnim v drug štuk. :)

LP

Grčija "brez imena" potopis

Saj čisto razumem. V končni fazi je vedno na koncu (ali pa na začetku) "dnar". Sem samo zato zagnjavil, da ne pozabimo, zakaj smo tle, na forumu.... Pa tudi sam vedno rad preberem kaj statističnega - npr. število palet, ki jih Trouble vozi s sabo.

Bravo za potopis NoName. Predvsem je pohvalna hitrost s katero si ga izstrelil na net. Moj (letošnje Grčije) je še vedno nekje v širjavah hard diska in čaka na čistopis in popravke. Ampak.. bom slej ko prej tudi jaz mojega pripel. BTW tud malo statistike bo za tiste, ki bi radi dobili občutek...

lpmondxxi
Več glav več ve

Hvala! Sej v bistvu sem ga že sproti pisal na vsake par dni, ker drugače bi se težko vse spomnil. :) Te dni sem si pa vzel čas, da sem ga postavil, ker se mi je zdelo, da že predolgo odlašam.

O statistiki sem že v vazi sestavljanja razmišljal, vendar se nisem odločil za njo, ker se od vsakega posameznika razlikuje. Z veseljem pa odgovorim, če koga kakšna stvar še dodatno zanima.

Upam, da ti čimprej uspe najti čas za tvoj prispevek, ga bomo z veseljem prebrali.

LP

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost