Re: bas production najame stareši avtodom

TommyGun napisal/-a:....za potrebe snemanja kataloga oblačil znane trgovske znamke, ....

Če je tu v špilu tudi kakšna kolekcija spodnjega perila, kopalk..., pa naj kar on pripelje svoje manekenke v Vinico, pa tam posname kaj "grupnega".

Prijetno s koristnim.... Ma ne, še bolje, prijetno s prijetnim!

PS: Sem moral koj ugasnit tisto spodaj: "Obvesti me, ko kdo objavi prispevek", da žena ne vidi mojih "sanjarenj".

Lokacija: Pod Skrlatico ob Veliki Pisnici, desno v K. Gori in se enkrat desno v dolino Pisnice, Zelo lepo in prepovedano za ves promet (Triglavski narodni park)!

Pot: bolj za sinhrota, offroad je bolje prenesel oldtimer kot dva sodobna kombija v spremljavi (enega smo resevali s plohi).

Opis: Mirno in brez neljubih pripetljajev, nic porivanja (vsaj ne VW-ja).

Odziv: Nad Westijem so se vsi navdusili, celo inozemski fotograf je ves oznojen pripomnil, da imam: " fucking good job" in da bo naslednje leto tudi on raje kupil camperja, kot pa fotkal v tej vrocini.

Maneken(ke): Imeli smo enega zelo lepega fanta, ki je ze na poti povedal, da je gej, tako, da niti maskerki in organizatorki ni ostalo drugega, kot da sededeta v VW in se malo ohladita v prijetni druzbi.

Porocilo za Johna: Manekenk ni bilo!

Foto: Ker je kolekcija, ki so jo snemali velika skrivnost je tudi porocilo bolj distancirano...

Novosti: Član ekipe mi je podaril Brako prikolico, baje v odličnem stanju, jo pripeljem ta teden!

Ker je bilo res na gorenjskem, lahko rečemo: Fajn ste se mel ejga! To pa je že taprav "potopis".

Ziga napisal/-a:...ki je ze na poti povedal, da je gej......Manekenk ni bilo!

Tule pa res odpove tisti rek: "V sili še hudič muhe žre". Ampak z Brakotom boš pa zažgal na kakšnem bolj stacionarnem dopustu. Jo rukneš v kamp, z Westyjem pa delaš izlete okoli.

Da ne bom odpiral nove teme bom kr tole ponucal pa citiral Idejo "tud jest sm tak".
Spet so me kontaktiral, tokrat iz studia Arkadena za "rentanje" vozila pri snemanju reklamnega spota.
Gre za reklamo kolesarske ekipe ag2r, ki se bo vrtela na, po moje Frasnockih TV, med Tourom.
Z Busijem sva bla pa samo statista oz. številke, gor sva bla, gužvo sva delala pa "oldija" sva morala špilat.
Vprašanje če sva sploh ujeta v kakšnem kadru :lol:
Par slikc:
Začetek lepega sončnega dneva:
Slika

Postavitev na lokacijo
Slika

Avto sem moral prestaviti vsaj 5x da je blo tistmu "Pieru" všeč:
Slika

Da bova prava Francoza so nam dal še fake F tablce
Slika

No potem se je pa začelo dolgočasje, postavitev tračnic za kamero....
Slika

Priprave, pogovori,...
Slika

Zilion krat ponovit prvi kader, do četrtega sem še štel potem me je pa žeja premagala in ,....
Slika
http://www.gumitehna.si/

Veš kaj, če se ga pa na tisti izpostavljeni lokaciji ne bo videlo....

tipo73 napisal/-a:Avto sem moral prestaviti vsaj 5x da je blo tistmu "Pieru" všeč:

A ta Piero pa ni bil kokr un maneken iz Žigatovega snemanja....

Bravo, bravo. Tako se vidi prava vrednost naših VW-jev. Samo fantje, ne se prepoceni prodajat.....Moramo držat nek nivo.

A manekenke pa ni blo nobene?

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov