Malo sem pregledal slike, super. Zanima me če poznaš Podgornika Petra in drugo ali si že srfal v Tarifi, tam sem namreč videl ogromno kamperjev in srfarjev.
lp
dani

Tomaž, res lep video , pe je peljal par let nazaj,ko sva bila na terra Sarda . Dobra sta s tem plezanjem, jest sem po pravici povedano ,preveč neroden za kaj takega. Sva se pa v Vignoli naučila osnov vožnje s kanujem. Imava pa na Vignolo zelo lepe spomine, tam bi lahko hodil po tistih plažah v nedogled in se :shock:

super

Tomaž zelo lep video in slike.Prav užitek jih je pogledati.Želim vama še mnogo podobnih potovanj pa da vama bo kamper WW še dolgo dobro služil!LP Roman

Re: Sardinija, 13.-27. oktober 2007

Mislim da ma Tomaž Montano Val, tako kot jaz. Za surfersko opremo zakon kovček, ker je dolg 256 cm širok 66 cm in spraviš not vse jambore in ostalo kramo...

Montana 600 je zelo podobna sam je dolga okol 225 cm široka 60 cm in gre not samo 370 jambor, in s težavo 400 cm.

Re: Sardinija, 13.-27. oktober 2007

Zakon"!
Sem zasledil vpr. o Tarifi.
Tam sem bil leta 2003. in mi je ostala globoko v srcu.
Seveda še z os. avtom. Imam dosti poslikanega ampak še ne z digitalcem.....

Oprosti, da ti smetim temo. sem pa interesent montane 600, če kdo ve za kaj rabljenega, ker nove so absolutno predrage..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov