Re: 1. VW bus srečanje Kamp Kolpa Vinica 2010

Za moške učke in ženske mišice je bolj tisti na vertikalni štangi. Tale zna bit pa na vodoravni, pa bo za ene in druge učke in zobeke (se mi zdi) - kakor Antona poznam.

ljubo napisal/-a:John, ce se ti bo kej zataknl in bos startu kasnej kot dopoldan, se slismo in se lahko skup pelemo.
PR

Meni se že celi teden zatika. Če bom lahko štartal ob 14:30, bom zelo vesel. Ajd, se slišmo.

Aja, pa gibanica tudi že diši po celi bajti.

Hello slovenian friends,

I am very sorry to advice you that I had some health problem last days with a bronchitis! This year I had to miss your appointment... sorry again...
Other friends of ours are coming there and I hope they enjoy their stay with you.
Please, send me some pictures of the meeting for our web site. Hope to meet you in other occasion...
Ciao
Guglielmo

Anton aus napisal/-a:Evo jaz sem si že izbral štartni broj. :lol: :lol:

Slika

Tablica je iz 2mm plastike - točnega imena materiala se ne spomnim, če ima kdo hudo željo po številki naj javi samo prvih 15 se ne da rezervirat, zgornja meja je 50.

Jest bi pa 23, a je se prosta?
Mi startamo jutri zjutraj ob 8h v konvoju z Oklepnikom (Peter).
Material je pa najbrz foreks.

Mi smo tudi srečno prispeli, vmes smo šli še v Dolenjske t. ritke namočit, pa Polžka je blo treba še enkrat po štarterju požgačkat, da je zalaufu.
Sicer pa pohvale Antonu in vsem, ki ste karkoli prispevali, da je srečanje uspelo. Splačalo se je priti pa magar na after. Zelo sem vesel, da sem vas lahko toliko spoznal.

Na nova snidenja, pozdrav od nas. [smilie=pdt_aliboronz_31.gif]
Počasi se daleč pride!

Mi tudi doma. Irina in Jaka sta že šlafen pred TV, kao gledata tekmo . :D
Hvala vsem za odlično družbo, predvsem Pa Ljubi in Ljobotu za odličen " komšiljak" in seveda, kot vedno Antonu ker mu je uspelo spravit VW ovce v skupno "štalo" ! [smilie=pdt_aliboronz_24.gif]

Slika

Ej Miki, mal gela sm si gor dal za skupno večerjo, a u redu zgleda ?

Slika

Anton z blatnimi čevlji pleza po Johnovi LT-eji .

Slika

Ej, a bo hmal za jest . . .

Slika

prvi večer je bil . . . :roll:

Slika

Naš Flawa-Pawa . .

Slika

Rokodelski krožek . . .

Slika

Roco zna bit precej uporabna gospodinja . . .

Slika

In pozdravlja vas Jaka, predvsem pa Sašo in Mihata po katerih je tako veselo skakal in plezal !

Tudi jaz prišel domov ob 17h z obzirom, da sem imel do doma celih 18km.. :lol:

Vsem skupaj hvala za prijetne besede, ki ste jih namenili v zadnjih postih meni in tudi ostalim. Tudi jaz bi se posebej zahvalil Jabacu, Caru, Ideji in vsem ostalim, ki so pripomogli, da je naše druženje uspelo.
Srečanje smo končali s številko 46 + 2 (neprijavljena) kar je zelo lepa številka za 1. srečanje VW kamperistov na tleh bivše juge. Še enkrat hvala za tako številčno udeležbo na Vinici in upam, da vam je bilo všeč kljub ne najbolj bleščečem vremenu.

Slike si ogledate tukaj, v kratkem pa pripravim reportažo tu na forumu.

http://www.mojalbum.com/vwbusklub/1-med ... inica-2010
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Vinica

Pozdravljeni! Sem kar presenečen. Bil sem prvič na vašem srečanju, žal nam vreme ni bilo najbolj naklonjeno vsaj v soboto proti večeru ko sem prispel v Vinico in v nedeljo dopoldan ko sem odšel. Pohvalil bi Antona za gostoljubje in organizacijo. Žal vas nisem veliko spoznal ,malce pa sem si ogledal vsaj na zunaj vaše kombije. Lepo ni kaj reči. Upam da se še kje srečamo in ob boljšem vremenu in tudi kakšno rečemo. Lep pozdrav in veliko vernih kilometrov vam želim! Matjaž (mini)! :lol:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov