Miki, ne vem, če bo tole držalo, kot piše v naslovu (šestdeseta, sedemdeseta). no ja, pozna sedemdeseta bi še šla. Mislim namreč, da v šestdesetih še ni bilo kovinskih "režiserskih" stolov - so bili leseni. Pa japanke, slamniki, tudi očala so bolj na 70... Aja, pa nagi so (bljak).
Saj vem, to je testna slika: tisti, ki je prvo opazil, da so nagci, nikakor ne sodi v FKK kemp (še na divjo plažo ne).
Bljak.
Re: Nudistični kampi
Tukaj vas je pa kar veliko nudistov
Upam da nisem kakšnega užalil.lp
Saj nisi nič takega rekel, da bi koga užalil. Bistvo tega foruma je, da ima vsakdo svoje mnenje in da smo vsi tolerantni do drugačnega mnenja. Bi bil pa jaz tudi celo malo več kot "užaljen", če bi se na frej plaži ena grupa turistov pripopala na "moj becirk", pa naj bodo to nemci, nizozemci, eskimi, ali pigmejci, nagi, ali pa oblečeni...
Re:
kampist napisal/-a:roman napisal/-a:Tukaj so vprašanja. Ali lahko hodiš po nudističnem kampu v kopalkah? LP Roman
Evo, prijavil sem se na forum izključno zato, ker me je totalno iztirilo zgornje vprašanje. In potem odgovori nanj tudi, jasno....
Zakaj, za vraga pa potem sploh rinete (rineš) v nudo kamp, če že vnaprej sprašuješ, ali boš svoje premoženje lahko skrival v kopalkah ???????
Za take ljudi so pač veliko primernejši oblečeni kampi in potem, če jim (vam) paše, intimno, golo kopanje na ''zasebnih'' plažicah. Izberite raje to varianto, kot pa da že vnaprej ''cvikate'', če bo treba biti nag!!! Saj to je vendarle bistvo fkk kampa, za božjo voljo ne hodte v fkk, če vam to ne ustreza. Goli se itak lahko kopate skoraj na vsaki divji plaži.
In po kaj bi potem šli v fkk, če bi po kampu paradirali oblečeni ?? Gledat druge, al kaj ???
A res ne morete pustiti pravim nudistom še tistih nekaj fkk kampov, ki jih je ostalo, saj vsako leto zaprejo kakšnega (pomoje tudi zaradi tega, ker so se oblečeni gosti čedalje bolj razpasli in se pravi nudisti počutijo nelagodno) )))...
se podpišem pod tole izjavo.po mojem (roman oprosti mi) ne sodiš v fkk kamp.svetujem ti da v isti smeri na otoku krku v mestu pag pelješ v smeri stare baške v avtokamp škrila.tam imaš veliko urejenega prostora za avtodomove.zadnja leta so naredili lepe terasce ravno za avtodomove in izravnali teren. tam imaš lepo plažo za tekstilne obiskovalce ker je klasični kamp,poleg tekstilne plaže pa je čez skalnati greben odmaknjena če fkk plaža.tam se lahko stestiraš če ti nudizem odgovarja.ampak to je problem ponavadi samo v glavi kako sprejemaš to zadevo.
no za čolniček pa imaš skrajno desno tudi veliko prostora za čoln in tudi na fkk ne bo problem en čolniček več. meni osebno bunculuka ni bila kaj dopadljiva.na teren mislim.slike sledijo ker se mi zdajle nekam mudi. lep pozdravček vsem ki ljubijo morje in sonce brez odvečnega tekstila
racing is a life,all before or after is just a waiting
s.mc queen
s.mc queen

senco je pač treba naresti z tendo ob kombiju ali pa postaviti kakega arafata. levo ob obali od tega kampa pa prideš v baško in bunculuko.to je manjši kamp in ima majhno trgovinico,restavracija je velika in prenovljena,sanitarije niso vrhunec so pač montažni kontejnerji,slovencev v kampu ogromno in majhen lokalček je za osvežitev na plaži.iz ljubljane natanko 200 km oddaljen smer čez kočevje.plaža je čudovita droben pesek,voda vedno čista.desno od te plaže je ena najlepših plaž na jadranu.ljudje se iz višine iz ceste po skalah spuščajo nanjo.tebi ni problem z čolničkom.
resize pic by TommyG
racing is a life,all before or after is just a waiting
s.mc queen
s.mc queen
Tdi jaz sem zalutal tja letos poleti.
Vse je vredu, ampak sonce pa ubija. Nujno je vzet neko senco zraven.
Vse je vredu, ampak sonce pa ubija. Nujno je vzet neko senco zraven.
Jaz sem bil v tem kampu prvič s kombijem, ko sem ga kupil. Je imel še sedeže, ampak sam da se je šlo.
Drugače je pa luštno, če ni gužve si lahko v prvi vrsti s čudovitim razgledom.
LP
LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)
Če bi radi ornk nudo senco bo Baldarin v Punta Križi primeren. Kaj pa skok v Francijo, da vas ne bodo gnjavili lokalni zadrteži...http://www.france4naturisme.com/camping ... e/?lang=en