Pozdrav,
Evo enga sem našel in sicer:
letnik 1987,2095 ccm,82 kw
poviišan da ma stojno višino ker je bil od rdečega križa
Pred 4 leti so popolnoma obnovili menjalnik pol pa ga je kupu ta tip in je šel z nim 2x na morje zj mu pa doma že 2 leti stoji.
Je avtomatik in me zanima kake so kj te mašine glede na to da je avtomatik?
Na kaj naj bom pozoren.
Rje skoraj ni nič, zgleda zelo lep!
Registriran pa je kot bivalnik!
lp Gaber
Če je motor poštiman, ne sme iti čez 13 litrov. Ker je zelo močan ga ni treba tiščat na ful tako, da zaradi avtomatika ni nujno veliko večja poraba.
Glede na super ceno se - ali popolnoma splača ali pa gre za kako napako, ki jo lastnik skriva. Pradlagam da si avto ogledaš z nekom, ki se dobro spozna na T3 ali pa še bolje, da ga pred nakupom pelješ na ogled k kakemu stručkotu...
lpt
Glede na super ceno se - ali popolnoma splača ali pa gre za kako napako, ki jo lastnik skriva. Pradlagam da si avto ogledaš z nekom, ki se dobro spozna na T3 ali pa še bolje, da ga pred nakupom pelješ na ogled k kakemu stručkotu...
lpt
Jaz osebno nikoli ne bi kupil bivšega rešilca. Avti imajo ogromno kilometrov, ko jih štartajo gredo takoj na polno. Pločevina pa je bolj tako-tako. No, nevem, to je moje mnenje.
Najbolj se splača naredit kot tipo ali pa jaz. Kupiti tovarniško narejen avtodom v tujini in imaš garancijo, da se je z avtom delalo "v rokavicah". Pa tudi predelave in pa raznorazne homologacije požrejo ogromno živcev in denarja.
Najbolj se splača naredit kot tipo ali pa jaz. Kupiti tovarniško narejen avtodom v tujini in imaš garancijo, da se je z avtom delalo "v rokavicah". Pa tudi predelave in pa raznorazne homologacije požrejo ogromno živcev in denarja.
Do neke mere se strinjam s tabo, je pa občutek ustvarjalnosti , ko nekaj takega sam narediš
Res pa je ,da vsa stvar pobere ogromno časa in živcev . Kar se pa tiče homolomo, če imaš vse vgrajene sklope na svojem mestu in z usteznimi potrdili ni nobenega problema. Sam sem se s fanti na RTI-ju prav zabaval, 45min in stvar je bila rešena
Kombi pa mora bit dober, razen če nisi špica mehanik.....
Res pa je ,da vsa stvar pobere ogromno časa in živcev . Kar se pa tiče homolomo, če imaš vse vgrajene sklope na svojem mestu in z usteznimi potrdili ni nobenega problema. Sam sem se s fanti na RTI-ju prav zabaval, 45min in stvar je bila rešena Ja če je WBX potem verjamem da kuri okoli 11 litrov, saj je anjšpric men kuri frgazer motor CU na kamperju 14- 15lit pod gasom.
Expert za VW T3
Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com
Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ
Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz
Član:
UO Svamz
Saj je moj tud, ko sem ga kupil samo potem sem mal predelal(povečal dize) frgazerje pa izpuh dal 4-1 pa mal bolj stopi pa seveda mal več pokuri.

Expert za VW T3
Član:
UO Svamz
Član:
UO Svamz
branko1 napisal/-a:Jaz osebno nikoli ne bi kupil bivšega rešilca. Avti imajo ogromno kilometrov, ko jih štartajo gredo takoj na polno. Pločevina pa je bolj tako-tako. No, nevem, to je moje mnenje.
Hmm..lahko je pa ravno obratno, kar definitivno velja za nemske resilce T3, morda pa tudi za tega - Ti avti so stalno in zelo kvalitetno vzdrzevani in veljajo za enega boljsih nakupov. Vsekakor se mi zdi, da je vreden ogleda.
lpt
Re: Kupujem T3
surfer napisal/-a:Pozdrav,
Evo enga sem našel in sicer:
letnik 1987,2095 ccm,82 kw
poviišan da ma stojno višino ker je bil od rdečega križa
Pred 4 leti so popolnoma obnovili menjalnik pol pa ga je kupu ta tip in je šel z nim 2x na morje zj mu pa doma že 2 leti stoji.
Je avtomatik in me zanima kake so kj te mašine glede na to da je avtomatik?
Na kaj naj bom pozoren.
Rje skoraj ni nič, zgleda zelo lep!
Registriran pa je kot bivalnik!
lp Gaber
Zadnjič spremenil BojanFFM, dne 05 Feb 2008 17:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Fantje CU motorji - torej 2,0 zračni boxer je zakon. Nobene komplicirane tehnike, nobene vode, vodne črpalke, preperelih vodnih cevi, mešanja vode in olja, nič- -samo gas in vožnja. Malo večja poraba (od 9- do max 13 litrov-preverjeno), sound boxer mašine in
ogromno navora. Ma jebeš ti 1,6 dizla - ne gre nikamor.
Spomladi je veliko srečanje VW na Grosglockner. Vsako leto se udeleži mnogo T1 in T2
letos grem tudiz mojim luftijem tja. In kaj svetujejo? Ne it z vodno hlajenimi T3-jkami, ker ne zdržijo do gor.
Spomladi je veliko srečanje VW na Grosglockner. Vsako leto se udeleži mnogo T1 in T2
letos grem tudiz mojim luftijem tja. In kaj svetujejo? Ne it z vodno hlajenimi T3-jkami, ker ne zdržijo do gor.
živjo
kar se tiče porabe
moj t3 povišan ima 2.1 bencin 112 ps - poraba je 12 l pri 120 na uro na avtobanu
in 13 po mestu
t3 z nizko steho ima 1.6 TD tam pa je poraba po mestu 8 izven pa 9 ali več
osebno imam raje bencinarja ker se ga notri skoraj nič ne sliši in neprimerno bolje gre,
poraba- ne naredim veliko km da bi moral imeti diesla cca 10.000 na leto
kar se tiče porabe
moj t3 povišan ima 2.1 bencin 112 ps - poraba je 12 l pri 120 na uro na avtobanu
in 13 po mestu
t3 z nizko steho ima 1.6 TD tam pa je poraba po mestu 8 izven pa 9 ali več
osebno imam raje bencinarja ker se ga notri skoraj nič ne sliši in neprimerno bolje gre,
poraba- ne naredim veliko km da bi moral imeti diesla cca 10.000 na leto
branko1 napisal/-a:Fantje CU motorji - torej 2,0 zračni boxer je zakon. Nobene komplicirane tehnike, nobene vode, vodne črpalke, preperelih vodnih cevi, mešanja vode in olja, nič- -samo gas in vožnja. Malo večja poraba (od 9- do max 13 litrov-preverjeno), sound boxer mašine in
Zadnjič spremenil BojanFFM, dne 05 Feb 2008 17:27, skupaj popravljeno 2 krat.