Pozdravw svima, ja sam Milan i ponosni sam vlasnik 2 westfalia kampera slike cu postaviti i na vas forum, za sada ih mozete videti ovde
http://www.vw-obrenovac.com/index.php?o ... d=22&id=12
Re: Pozdravw iz Obrenovca (Srbija)
Živjo Milan.
Lepo, da si se oglasil in dobrodošel. Všeč mi je tvoja armatura - izgleda tako "življenjska" in uporabna. Upam, da se kmalu vidimo na kakšnem srečanju, ali pa vsaj "U prolazu".
Lepo, da si se oglasil in dobrodošel. Všeč mi je tvoja armatura - izgleda tako "življenjska" in uporabna. Upam, da se kmalu vidimo na kakšnem srečanju, ali pa vsaj "U prolazu".
Zdravo Milan,
i ja ti šaljem pozdrave u imenu našog foruma. Imaš stvarno super i ljepo ohranjea primjerka T2 i T3.
Nadam se, da se čemo nekad i u živo razgovarati.
Pozdrav u Obrenovac
i ja ti šaljem pozdrave u imenu našog foruma. Imaš stvarno super i ljepo ohranjea primjerka T2 i T3.
Pozdrav u Obrenovac
My van isn't leaking oil, it's just marking it's territory.
Bravo care, mala vam je flota a vrlo leta, kažu nije važna kvantiteta več kvaliteta, vozila su vam vrlo dobro očuvana i originalna.
Dobrodošel.
Dobrodošel.
Lepo pozdravljen. Zelo lepi kobiji. Svaka čast. Če se ne motim, je tale Westfalia 1980 1.6 disel. Baš se mi sviđa boja.
. Pridi na naše srečanje 18.6.- 20.6. 2010 (1. VW bus srečanje Kamp Kolpa Vinica 2010).
Dobrodošao Milane ! Pravi ti je kombi ![PDT_Aliboronz_01 [smilie=pdt_aliboronz_01.gif]](./images/smilies/PDT_Aliboronz_01.gif)
![PDT_Aliboronz_01 [smilie=pdt_aliboronz_01.gif]](./images/smilies/PDT_Aliboronz_01.gif)