Nekaj stvari za T3 in T4

Prvo bi vprašal če ima kdo nasvet na kateri strani se da najbolj ugodno kupit mudflap-e -zavesce za blato. In če jih kdo ima kako se obnesejo? imam na novo pobarvan kombi in mi ga je speskalo zdej pozimi :S

Prodam pa:
za T3:
-Sprednje diske skupaj z ležaji. (sam sem kupu nove in zamenjal ker sem mislu da tresejo, so pa bli krivi bobni...) Če pridejo komu prav dam poceni

-Motor 1.6td. Trenutno je brez vztrajnika in turbine. več info na linku: http://www.bolha.com/nadomestni-deli/av ... =1.6+td+t3

-imam menjanik 5 brzin najdaljši -oznake ASS. Menjano olje in je trenutno vgrajen, teče tiho in lepo... Imam tudi menjalnik 5 brzin -oznake abr (ni najdaljši). zaenkrat samo zbiram ponudbe za katerega koli. najraje bi prodal ASS. - če je kdo iznteresiran ga lahko izprova dokler je še vgrajen... ternutno imam vgrajeno vse skupaj z TDI motorjem, ko bo čas za obnovo motorja pride zraven še drug vztrajnik, sklopka in morda obnova enega menjalnika...

-Še vedno imam naslonjalo za zadnjo klop in razbita drsna vrata (šenkam)

-okence ki je na pregradni steni pri furgonu (šenkam)

-tesnilo prednje šipe (šenkam)

-razstavljen alternator v okvari 70A (šenkam)

-90A alternator za 1.6l motor 50€

-desno ELEKTRIČNO vzratno ogledalo (spodnji del je električno nastavljiv)

-oranžne original smernike - žmiguce

-nov senzor pritiska olja v glavi (ceneje kot v trgovini)

-nov regulator napetosti - ščetke za alternator (ceneje kot v trgovini)

za T4 imam še:
-sprednji sedež od caravelle/transporterja 1x dobro ohranjen in 1x slabše
-sprednje zavorne čeljusti (2.5tdi l1997)
-alternator,
-sprednji levi žmiguc
-desno vzratno ogledalo
-senzor za nivo goriva
-grelec kabine
-motor in mehanizem za brisavce
-levi blatnik
-bosch pumpa za 2.5 tdi ACV

info na zs alpa deni.krapez@gmail.com

Re: Nekaj stvari za T3 in T4

@Jaka: El ogledalo je orig od t3.

Imam še prednje disk zavore v dobrem stanju. Sem jih menjal z novimi ker sem mislil da mi tresejo. Krivi so bili novi zadnji bobni.
Zdaj iščem original zanje bobje če jih ima kdo za prodat alpa menjat za kaj drugega.
Idealno bi bilo če jih lahko kdo v vinico prinese :-D

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov