Tnx

mondxxi napisal/-a:Zgleda, kot predupori za ventilator(je)...
tomos90 napisal/-a:Bi si sposodil temo, da ne odpiram nove za isto stvar. Meni je podobna zadeva visela na eni žički, ko sem na svojem (T3) za masko "najdu" tri kompresorske trobente. Vse skup je šlo stran, pa me zanima, a je bil ta upor lahko montiran zaradi trobent? Ker ventilator dela samo 2. hitrost, bi blo možnu da je to tudi od ventilatorja?
tomos90 napisal/-a:Bi si sposodil temo, da ne odpiram nove za isto stvar. Meni je podobna zadeva visela na eni žički, ko sem na svojem (T3) za masko "najdu" tri kompresorske trobente. Vse skup je šlo stran, pa me zanima, a je bil ta upor lahko montiran zaradi trobent? Ker ventilator dela samo 2. hitrost, bi blo možnu da je to tudi od ventilatorja?
mondxxi napisal/-a:tomos90 napisal/-a:Bi si sposodil temo, da ne odpiram nove za isto stvar. Meni je podobna zadeva visela na eni žički, ko sem na svojem (T3) za masko "najdu" tri kompresorske trobente. Vse skup je šlo stran, pa me zanima, a je bil ta upor lahko montiran zaradi trobent? Ker ventilator dela samo 2. hitrost, bi blo možnu da je to tudi od ventilatorja?
Upor se je čist po naključju znašel blizu trobent... in nima veze z njimi.
S stikalom za izbiro hitrosti kabinskega ventilatorja se vklapljajo zaporedno dodatni upori. Samo prva hitrost (najhitreje) dela brez uporov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost