Jaz sem vgradil električnega od webasta dimenzij 782x412. Res je da če pada dež ne more bit odprto, po drugi strani ga med vožnjo ni slišat, pa še enostavna se odpira/zapira med vožnjo. Montiral sem ga takoj za prednje sedeže nad štedilnik.
Če bi rad pa okno z super ventilatorjem pa veš kaj moraš vzet. Jaz imam (ni še končana) namesto tega kar super napco na štedilnikom :)
LP

Rad bi da bi tudi v primeru dežja imel odprto, vendar me zanima kvaliteta med Fiammo in Hekije. Ali je vgradnja enostavna? Mogoče bi blo fajn tudi z ventilatorjem :idea:

Fiammin turbovent je na moji strehi . Zamaka zaenkrat ne , če pa bo, bom pač na novo zatesnil. Sicer pa konstantno diha in med dežjem je lahko tudi malo odprt.
dvuga1, ti včeraj iz tunela, jaz v tunel, malo pred tvojo hišo :D

Ni problema. kafe imamo zmeraj na zalogi.

Praviš da imaš Turbovent. Kaj pa Heki plus? Sm videl turboventa v CV pa se mije zdel nakam švoh...

Če bom že žagal streho, bom pač vgradil nekaj dobrega. Ali si sam montiral strešno okno? So kakšne finte pri montaži?

Poglej debelino strehe in okna, je pač nekaj različnih. Jest mam pač lesen distančni okvir, oblečen v isovelour :wink:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov