zivjo
tisti ki ste delali homologacijo boste 100% vedeli
danes sem bil v mixiju , (sel po par reci) sem hotel nabavit plinsko napeljavo pa smo se na koncu cist zaplezal gledevregulatorjev.
jaz sem hotel vzeti obicajni 30 mb regulator na smrekico z ene strani in navojem za na kovinsko cev na drugi strani, pa pride ena stranka in pravi da je obvezen duocontrol, prodajalec pa tudi ni bil ravno preprican da je dovoljen samo regulator
kako imate vi in ali se kdo na homologaciji dejansko vtakne v regulator
ze sama razlika med napravama je dobrih 100€ zato ne bi rad kupoval nekaj cesar ne potrebujem
zaenkrat bo porabnik samo dvojni plin , kasneje pride se hladilnik
lp grega
Re: duocontrol ali obicajni regulator
Z duocontrolom je poskrbljeno za varnost pri trku vozila.
V napravi je kroglica ki zamaši odtekanje plina pri pretrganju cevi.
V napravi je kroglica ki zamaši odtekanje plina pri pretrganju cevi.
Home is were you park it
evo dobu podatke
na lpp je rekel da on samo opticno pogleda prostor za jeklenko in pritrditev vsega skupaj, v izvedbo se pa ne vtikajo
potem sem klical se na plinstal pa pravi da duo ni potreben in da bova naredila brez kompliciranja na brzino in je to to
na lpp je rekel da on samo opticno pogleda prostor za jeklenko in pritrditev vsega skupaj, v izvedbo se pa ne vtikajo
potem sem klical se na plinstal pa pravi da duo ni potreben in da bova naredila brez kompliciranja na brzino in je to to
Zaenkrat plinskih napeljav na tehnicnih pregledih v SLO natancno ne pregledujejo. V D je druga zgodba-potreben poseben pregled plinske instalacije s strani pooblascenega plinskega preglednika. Glede na to, da svakojake zadeve kopiramo z nekajletnim zamikom, pricakujmo podobno prakso v naslednjih letih tudi v SLO.