Hladilnik nasvet pomoč T3 '87 joker electrolux

Lep pozdrav vsem skupaj

Vozilo: VW T3 letnik 78, california joker v originalni izvedbi...
Želja: ohraniti originalno stanje kolikor je le mogoče...
Problem: Hladilnik ne deluje, delati pa bi moral na 220V, 12V in na plin...
Vprašanje: A bi mi kdo vedel povedati na koga se obrniti za popravilo/vzpostavitev delovanja/ pregled/ zgoraj omenjene zadeve...

ker pravijo da so slike 1000 besed, da bomo bolje vedeli o čem govorimo:

image1.JPG
tako zgleda
image1.JPG (35.23 KiB) Pogledano 13037 krat

image2.JPG
image2.JPG (24.94 KiB) Pogledano 13037 krat

image3.JPG
podatki
image3.JPG (25.77 KiB) Pogledano 13037 krat

lep pozdrav
Misfits
"The only thing that interferes with my learning is my education."

Re: Hladilnik nasvet pomoč T3 '78 joker electrolux

Ma ne, ta kombi je v družini moje gospodične že od novega, torej od leta 78, latsnik je njen dedek, ki je zamenjal motor in streho (je ta visoka pa se je enkrat pod most odpeljal). KEr je on že star in bolehen je sedaj na nas da kamperček uporabljamo in ohranimo pri življenju ampak tudi želja, da se vse ohrani v prvotnem stanju.

no bomo poskusili torej najprej vzet stvar ven, ampak če obstaja kdo ki je kaj mojstra od tega in je to že počel bi z veseljem to strokovnjaku prepustil...

LP
Misfits

lep kamper
hladilnik vzemi ven in ga obrni na glavo in ga tako pusti stati čez noč,ko ga obrneš nazaj ga priklopi na 220 v in pusti en čas da vidiš če sploh kaj zagreje zadaj in če, boš tudi občutil razliko temperature v hladilniku,če to dela moraš le še sprobati plinski gorilnik ki pa ga je kar težko vžgati predvsem po daljši neuporabi,včasih pomaga če ga dobro prepihaš z zrakom(v cevi)
hladilnik začne hladiti po dobri uri ko ga vžgeš ,tak da to testiranje kar traja,jaz svojega navadno ko kam greva že en dan prej priklopim na 220 da ga redno ohladim in potem na plin ki pa tudi včasih med vožnjo ugasne 12v pa mi troši preveč toka in ga ne vklapljam.
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Ljudje najlepša hvala!!!
V skald z vašimi navodili mi je uspelo zbuditi hladilnik...
sedaj dela na 220V in na plin...ohladi na približno 7C
Na 220V je začel delati takoj ko smo ga za 24ur obrnili na glavo, na plin pa takoj ko sem vse spucal in prepihal...
Na 12V nismo poskusili ker ne vem ali se baterija polni le ob priklopu na 220V ali tudi ko avto teče...
Posebej hvala bobo1841
pomagal pa sem si tudi s tem youtube posnetkom (mogoče pride še komu prav)

VW Westfalia Fridge

PS: glede na mojo vesoljsko neumnost bi prosil admina če lahko naslov niti popravi v "...'87" ker kot so vsi ostali opazili ne znam tipkati...

Tomaz napisal/-a:Moj hladilnik tudi po večdnevnem obrnjenju na glavo ostaja mrtev na 220V. Priklopljenega sem imel več ur, pa se ne zgodi popolnoma nič.
Bom v soboto probal še plin priklopit, da vidim če se bo v tej smeri kaj dogajalo.

Enega imam, ne vem če ti paše DIM Š=48 V=62 (55) če demontiraš zgornji panel
globina 48. Malo bi bil za poštimat. Sem ga mislil sam montirat pa mi ni, da bi rezal pleh.
LP
Slika

Slika

CARLOS napisal/-a:
Tomaz napisal/-a:Moj hladilnik tudi po večdnevnem obrnjenju na glavo ostaja mrtev na 220V. Priklopljenega sem imel več ur, pa se ne zgodi popolnoma nič.
Bom v soboto probal še plin priklopit, da vidim če se bo v tej smeri kaj dogajalo.

globina 48. Malo bi bil za poštimat. Sem ga mislil sam montirat pa mi ni, da bi rezal pleh.
LP
[/quote]

Koliko ga ceniš, da vem v primeru, če mojega ne uspem spraviti k sebi? V soboto preverim dimenzije izreza v mojem pultu.

Tomaz napisal/-a:
CARLOS napisal/-a:

LP/quote]

Koliko ga ceniš, da vem v primeru, če mojega ne uspem spraviti k sebi? V soboto preverim dimenzije izreza v mojem pultu.

Po moje enih 70EUR bi moglo bit, če bo v T3 montiran :) :) :) :) če ti ni preveč.
Da bo za pivo v VINICI :D :D
LP

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov