Re: T3-ji naprodaj

Jap zanimivo. Avto jeeden izmet lepših in ohranjenih!
Sem ga malo potipal na srecanju. Me pa preseneca da se prodaja ker mi je lastnik deloval res pravi fanatik 8)

Mogoce je to samo tipanje terena...

P. S. Jaz bi kupil synhrota t3 :roll:

Ta se je pojavil takrat, ko sem jaz iskal in to celo za zelo pametn denar... Ampak je bil prodan par minut za tem ko je oddal oglas! Jaz sem ga klical kako uro po oddaji oglasa pa mi je reko, da naj se v vrsto postavim...! Sem ga gledal na srečanju pri Urbanu in je res vrhunski! Ima pomične šipe zadaj, kar nisem videl še pri nobenem drugem kombiju!

Na strani 24 si lahko ogledate. Takrat je imel ceno 3000EUR.
Mislim da je ta ali se motim?
Lastnik je bil v tujini,. Cena mi je še kar visoka, skor za enkrat se je podražil.
Je pa lep :D :D :D in bo sigurno hitro našel novega lastnika.

jaka666 napisal/-a:
Anton aus napisal/-a:Jaka, to ti je skoraj sosed, sem pa hiter 10 minut po odaji oglasa sem ga našel. :lol: :lol: :lol:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=9481983&show=1

ali se je ta prodal?

Jap, bil je viden naslednji dan s preizkušnjami, morda se bo kakšen naš forumaš pohvalil ??
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

bobo1841 napisal/-a:http://suchen.mobile.de/wohnwagen-inserat/vw-t3-camper-diesel-westfalia-noale-ve/206755414.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=68&scopeId=MH&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorhome&segment=Motorhome&negativeFeatures=EXPORT&noec=1

zanimiva cena,pri Benetkah

Zgleda uredi... Kje je zdej Črt, ki je iskal T3...

berton7 napisal/-a:Zgleda uredi... Kje je zdej Črt, ki je iskal T3...

Tega konkretnega "Črt-a" sicer ne bom komentiral. Bo čas pokazal ampak.....

Takšnih "Črtov" poznam v svojem okolju kar nekaj. Vsi bi imeli, vsi bi kupili, vsi bi... o, kako je fajn, jaz bi tudi... pa ja no, povej če zveš za kakšnega ipd... ko se pa pokaže čas za akcijo je pa garaža premajhna, pa nima placa, pa nima cajta pa....

Ajde Črt... akcija...

LP; Boro

PS: Konkretno nisem želel nikogar žalit ali pa komentirat njegovih odločitev (opp. Črt). Le misel me je spreletela, ker ene tri može obveščam sproti, ko se kaj pametnega kje pokaže..... pa se bom počasi naveličal....
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

[smilie=pdt_aliboronz_01.gif]
Boro napisal/-a:
berton7 napisal/-a:Zgleda uredi... Kje je zdej Črt, ki je iskal T3...

Tega konkretnega "Črt-a" sicer ne bom komentiral. Bo čas pokazal ampak.....

Takšnih "Črtov" poznam v svojem okolju kar nekaj. Vsi bi imeli, vsi bi kupili, vsi bi... o, kako je fajn, jaz bi tudi... pa ja no, povej če zveš za kakšnega ipd... ko se pa pokaže čas za akcijo je pa garaža premajhna, pa nima placa, pa nima cajta pa....

Ajde Črt... akcija...

LP; Boro

PS: Konkretno nisem želel nikogar žalit ali pa komentirat njegovih odločitev (opp. Črt). Le misel me je spreletela, ker ene tri može obveščam sproti, ko se kaj pametnega kje pokaže..... pa se bom počasi naveličal....

kako smo pa tega spregledali.... malo jih je 4x4 na plin....

http://www.bolha.com/avto-moto/pocitniska-vozila-in-prikolice/avtodomi/pocitniska-vozila-in-prikolice-vw-transporter-syncro-4x4-camper-lpg-plin-382606445.html?aclct=1424941226&kw=camper

4x4.JPG

lp, boro
Zadnjič spremenil Boro, dne 16 Mar 2015 14:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Anton aus napisal/-a:Avto je bil vreden tega denarja, čeprav ga je lastnik kupil še za manj, in sem vedel da bo šel za dan dva.

Če je bil tako ohranjen kot mi je povedal po telefonu, potem je bil sigurno vreden tega denarja, celo u štartu mi je spustil ceno za 200€. Je pa mož zamolčal en podatek -števec se je dvakrat obrnil. No kakor koli že, ni bil mož beseda, gremo dalje.

Bom izkoristil kar tole debato, če ne naj pa admin premakne temo: kupujem T3, najraje caravello, z motorjem 1,6td ali 1,9td. Mogoče kdo prodaja, ali pa misli prodat, ali pa koga poznate.....Za vsak podatek sem hvaležen in če pride do nakupa(upam da kmalu) se vidimo v Vinici.

kodrow napisal/-a:
Anton aus napisal/-a:Avto je bil vreden tega denarja, čeprav ga je lastnik kupil še za manj, in sem vedel da bo šel za dan dva.

Če je bil tako ohranjen kot mi je povedal po telefonu, potem je bil sigurno vreden tega denarja, celo u štartu mi je spustil ceno za 200€. Je pa mož zamolčal en podatek -števec se je dvakrat obrnil. No kakor koli že, ni bil mož beseda, gremo dalje.

Bom izkoristil kar tole debato, če ne naj pa admin premakne temo: kupujem T3, najraje caravello, z motorjem 1,6td ali 1,9td. Mogoče kdo prodaja, ali pa misli prodat, ali pa koga poznate.....Za vsak podatek sem hvaležen in če pride do nakupa(upam da kmalu) se vidimo v Vinici.

Nekaj ti že moremo najti, da se vidimo na Vinici. :lol: :lol: :lol:

@ na Trojki je bolj pomemben pleh in še posebej oprema, kot pa motor.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Anton aus napisal/-a:
kodrow napisal/-a:

Nekaj ti že moremo najti, da se vidimo na Vinici. :lol: :lol: :lol:

@ na Trojki je bolj pomemben pleh in še posebej oprema, kot pa motor.

Ja se strinjam z tabo Anton, da je bolj pomemben pleh in oprema. Ravno zaradi tega sem se odločil, da poiščem enega malo boljše ohranjenega, doma imam že enega z slabim plehom. Je res kar pravite na forumu, tale virus T3 je izredno močan. Ko te enkrat zagrabi, te ne izpusti več, hehe.
Tu pri nas je izbira T3 bolj švoh. Gledam tudi na drugih oglasnikih(hrvaška, Italija), kjer je ponudba večja, vendar ne vem ali se uvoz iz tujine splača ali ne. Anton, predvidevam(glede na tvoje poste na forumu), da imaš ti izkušnje z tem?

Kaj pa vem... Mene je Dzurdzy naučil, da pleh se da zastonj popravit, med tem ko deli motorja in podvozja stanejo resne denarce...
In sem kupil v merkurju 2 kvadrata pleha za sitne pare ter začel popravljat.. :D

JureKo napisal/-a:Kaj pa vem... Mene je Dzurdzy naučil, da pleh se da zastonj popravit, med tem ko deli motorja in podvozja stanejo resne denarce...
In sem kupil v merkurju 2 kvadrata pleha za sitne pare ter začel popravljat.. :D

Sto ljudi, sto čudi.... mene je pa bilo najbolj "strah" gnilega pleha. Celo tako, da sem opustil misel na trojko in se selil k štirki. Na srečo sem potem, preden sem kakšno štirko našel, imel več sreče kot pameti no.... Je pa res - za nekoga ki zna, ki ima prostor je to res poceni. In vsaka vam čast....

Treba je pa vzet v zakup dejstvo da - neglede kako je avto poštiman, kako je ohranjen in oh in sploh - trojka je star avto. In stari imajo probleme z "zdravjem". Slej ko prej. Če ni to, je pa drugo. To je treba vzeti v zakup, ko se za trojko odločiš. Ampak o tem smo že diskotirali....

LP; Boro
Slika

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov