Re: Temnenje stekel

Če še nimaš statusa "starodobnik" vpisan v prometni, potem odsvetujem kakršen koli vpis v homologacijski kartonček.

Namreč zakon pravi, da če je vozilo predelano, potem nikoli več ne more biti starodobnik, pa tudi če so samo zatemnjena stekla. Niti ne pmaga če vozilo spraviš nazaj v originalno stanje. To sem jaz izkusil pri mojem BMW-ju in tako ne bom imel nikoli vpisa "starodobnik" v prometni.

V kolikor pa imaš že status v prometni urejen, pa ne vem, kaj bo pomenil novi vpis v kartonček oz. predelava. Upam da ne izgubo statusa.

To prej preveri!

Meni je T4 delal dr.Glass iz Lj. bliz bau-hausa...sem bil zadovoljen...pri njem obstajajo trije odtenke zatemnitvene folije...
prva-ne vidi se not nič,
druga-če greš blizu,
tretja vse....
jaz sem dal na prva okna tretjo....do zdej ni noben opazu na tehničnem..zadnjo šipo imam drugo...ostalo prvo....folija pomaga ne žge tolk not..seveda zrihta tud homologacijo....

Če imaš status "starodobnika" stekla ne smeš temniti.
Ne sme biti niti kakršnekoli druge predelave na plin,...
Sem se pozanimal in so mi tako povedali, kjer delajo homologacije.
Edina varianta zavese??? No če pa o statusu starodobnika ne razmišljaš
pa itak ni problem ponudbe je ogromno....

Jaz sem že dva avta temnil pri Perimund v Trebnjem. Zadovoljen s storitvijo in ceno.

BTW, prednjih stranskih šip se ne sme temniti. Se ne da homologirati. Nekaj časa nazaj se je dalo, zdaj pa že nekaj let nič več.

Za Trebanjca sem slišal že od ene parih da je kvaliteten.
-Cene so pa trenutno take:
Perimun Trebnje 150€ + homologacija (ni ponudil da on vpiše v homolomo...)
Dr.glass 160€ + 35€ homologacija
bleki 180€ ...skupaj s homologacijo in popustom na gotovino 200€
vse cene so že z DDV razen pri Vizualu k je rekel 160€ + ddv + homologacija

Mislim pa zatemnit 4 stranske + zadnjo,v to se spuščam po razmisleku o zavesicah, zaradi kampiranja (zasebnosti) to pa reši prehod toplote v notranjost, zasebnost, pa še vizualno malo popestrii kombi,...
http://www.gumitehna.si/

Jaz sem svoj avto davnih let nazaj peljal v Maribor, k Lešniku. Takrat me je prepričalo 10 let garancije in dober glas.
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

ARS55 napisal/-a:Jaz sem že dva avta temnil pri Perimund v Trebnjem. Zadovoljen s storitvijo in ceno.

BTW, prednjih stranskih šip se ne sme temniti. Se ne da homologirati. Nekaj časa nazaj se je dalo, zdaj pa že nekaj let nič več.

Najprej se šipe zatemni...homologacija...pol pa sprednje...za ta nežn odtenek men do zdej niso kompliciral...če maš čist prozorne šipe sonce mal mori...

Tipo...lahko si pogledaš pri men kako zgleda....Lj.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov