pozdravljanje

Kaj pozdravite če na cesti srečate še kak T3? :)

Ko sem biu na zadnjem izletu po jadranski obali, sem videl predvsem nemce in francoze, ki so pozdravili, ko smo se srečali, naš me pa še ni pozdravu :lol:

Zdi se mi lepa gesta, ki nas združije, še posebej če gre na cesti kaj narobe :)
Zadnjič spremenil TommyGun, dne 14 Jun 2009 12:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Jaz vedno dvignem roko,je pa res, da načeloma tistim, ki so predelani v kamperje, saj bi me verjetno čudno gledal kdo ki ima T3 za z njive na plac solato vozit al pa kaj takega.
Sicer je pa to lepa gesta, sploh nekje daleč od doma, ko srečaš sorodne duše.
Počasi se daleč pride!

Tko se je tud moj fotr pozdravljal z drugimi lastniki Multiple. Hehe prou smešn, kako vozniki "čudnih" avtov skupaj držimo. :)
T3 rocks

Slika

I'm a happy camper.

Živ!
Če vidim t3 camper, na cesti pozdravim, se seveda naredi, da kakšnega ne vidiš, ampak to je to. Odzivi so različni, Nemci še niso navajeni pozdravljat, jih je na cesti še preveč, s Francozi smo si mahali skozi okna, z Angleži sem se pa zanjič v Savudriji celo skozi okna pogovarjal. Pri nas si običajno vedno odzdravimo. LP Jabac

Mahal, blendal, trobl, še kej bi se najdl. Dost je blo tudi thumbs up-ov od motoristov... Jst če vidm kamperja vedno pomaham pa naj bo naš ali pa tujec...

LP
My van isn't leaking oil, it's just marking it's territory.

Zmeraj pomaham, je pa res, da od tistih, ki vozijo T-3 (prej službeno kot kampersko), najprej pokasiram začudene poglede, šele potem pa kdo utegne tudi pomahat.

Pa "civili" dostikrat pomahajo. Zadjič eden na kosilnici. Sem ga gledal, kako se ima fino, na stari ČZ-tki, tip nam pa kar pomaha. Sem mu pohupal nazaj :)

Hroščarji mahajo in hupajo veliko bolj veselo. Zadnjič sem videl v Savinjski dolini enega lepega rdečega kabrioleta, čeljust mi je ven padla, potem mi pa tip pomaha in pohupa, me je dobil čist presenečenega (glej prvi odstavek). Če ga kdo pozna, mu recite, da mu vračam pozdrav.

Re: pozdravljanje

Mal sm off topic , sam se vam ne zdi, da vsak lastnik starga VWja pozdravi, pa tud če ni lastnik, pa ma mal ljubezni do teh vozil? Se to komu dogaja?
Jst namreč, če se v osebnem vozilu peljem, če se le da palec pokažem če je star VW :D
Do zdej ko sem kombije domou na prikolici vozu, mi je vsaj 10 ljudi potrobilo, pomahalo, al pa z dvignjenim palcem šli mimo. Pa tud slikanja je blo :D Je res da sem T1 in dve T2 prpeljou, sam useeno.
Ko sem zadnjo T2 domu peljal, smo se pri Veroni ustavu na pumpi, je prikorakal k meni en hrvat, k so šli lih s smičanja, pa mi je začel razlagat da je bil njegou prvi auto tudi tak :)
VW BUS je zakon :)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov