Dreams come true - T1

pred dobrim letom sem ga sanjal v najlepših sanjah ,in evo ga,na lastnih kolesih,z delujočimi zavorami in ročno na tretji zob :lol:
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!
Priponke
IMG_20140930_155001.jpg
IMG_20140930_155001.jpg (59.87 KiB) Pogledano 21954 krat
IMG_20140930_154935.jpg
IMG_20140930_154935.jpg (48.55 KiB) Pogledano 21954 krat

Re: T1&T2 the best off...

JureKo napisal/-a:
bobo1841 napisal/-a:po 15-ih letih je zabrnel pri hiši boxer,mater je lep občutek :lol: :lol: :lol:

Ta izjava bi nujno morala biti podprta z videom.... V najslabšem primeru pa vsaj s sliko! :)

imam hude tehnične težave z telefoni,fotoaparati in računalniki ,tako da z slikami slabo kaže ,ampak glavno je da v garaži laufa po planu :lol:

pa pustimo domišliji prosto pot,povejte katero barvo za t1?,pa če kdo iz fb kopira slike in video sem ne bom jezen,ker mi je trenutno novi pc stota briga ,je pa avto pri ličarju

...samo da bo zgoraj bel, spodaj pa mu paše karkoli daš, najboljši recept da se spomniš na otroštvo kaj ti je bilo takrat všeč, ker večjo izbiro ko maš težje se je odločit, sem sam v fazi izbiranje barve... :roll:
Življenje je potovanje,uživajte v poti,kajti cilj ni zanimiv!

dzurdzy napisal/-a:...najboljši recept da se spomniš na otroštvo kaj ti je bilo takrat všeč, ker večjo izbiro ko maš težje se je odločit......

Sicer se mi zdi, da preden je @Bobo napisal post, je že vedel, kakšne barve bo bus. Samo malo nas testira, kakšne so naše želje. Sicer pa, če mi matematika kaj dela in znam štet datume, bi tale busek lahko bil že pobarvan.... @Bobo - a bo kaka fotka?

LP; Boro

PS: Bobo - tam sem dobil tvoj namig in mislim, da vem kakšni odtenki padajo na busija.... počakajmo...
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Boro,avto ne bo gotov tako hitro ,v najboljšem primeru še letos ,okoli božiča :lol: ,to bi bili prazniki,na ličarja ne pritiskam preveč,ker se mi dejansko ne mudi ,barve bodo rdeče- belo in to v original barvah ,titanred in beigegrey
sedaj pripravljam vse potrebne dele kot so kljuke,stekla,stikala,luči itd in v večini imam vse potrebne dele ,le prednji levi žmigavec in še kakšna malenkost mi manjka.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov