Pozdravljeni
Iščem plinski hladilnik,višina okoli 80 cm...
Re: Plinski hladilnik
ideja napisal/-a:8) Živ![]()
Pri meni na zalogi visok okoli 60 cm.
Plin+12v?
jaka666 napisal/-a:ideja napisal/-a:8) Živ![]()
Pri meni na zalogi visok okoli 60 cm.
Plin+12v?
+ 220
Cena 120 evrčkov.
ZA PRIJATELJE
Kok pa spravis v njega? To se odpre navrhu? Mas kako sliko, pa ce mi bo vsec se lahk kej zmenma:-)
A je to mogoce tak da bi pasal pod moj back to back zic?? Baje si mel enkrat takega....
A je to mogoce tak da bi pasal pod moj back to back zic?? Baje si mel enkrat takega....
No zdej ko vse to vem in se samo cakam na prevzem tega hladilnika, me zanima vase mnenje glede naslednje stvari.
Glede na to da mislim uporabljati plin za hlajenje, če je nujno potrebno naredit odzračevanje oziroma dimnik? Ali je lahko speljano kar v avto glede na to da bodo vedno odprta okna ko bomo spali v njem. Bom pa vstavil rozeto v ohisje hladilnika da se nebo pregreval.
Dimnik ali ne dimnik??? Malo se mi zdi skoda rezat pleha
Se nekaj...
Kaj bolj hladi 220 ali plin?? 12 v verjetno najmanj??
Glede na to da mislim uporabljati plin za hlajenje, če je nujno potrebno naredit odzračevanje oziroma dimnik? Ali je lahko speljano kar v avto glede na to da bodo vedno odprta okna ko bomo spali v njem. Bom pa vstavil rozeto v ohisje hladilnika da se nebo pregreval.
Dimnik ali ne dimnik??? Malo se mi zdi skoda rezat pleha
Se nekaj...
Kaj bolj hladi 220 ali plin?? 12 v verjetno najmanj??
Dimnik.
Na tehtnico dajes kos pleha in tvojo (vaso) varnost.
Lp, boro.
Lp, boro.

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)
Boro napisal/-a:Dimnik.
Lp, boro.
Če vse narediš kot je prav,nevem v čem je težava naredit eno luknjo v pleh in lahko mirno spiš,ne pa da boš vsako vonjavo posebej preučeval od kje izvira.
ZA PRIJATELJE
Jaz sem imel prenosnega za sovoznikovim sedežem, ponoči pa 2 cm odprta drsna vrata. Po iskušnjah dela na plin in 220 enako dobro. Plin začne matrat, če ne stoji naravnost ali pa je zunaj zelo vroče.
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)
Jaz ne bi spal v avtu kjer laufa plinski hladilnih brez aspuha, pa tut če en tedn skupi ne spim...
Sploh pa ne z malim otrokom! Naredi orng in spi brez skrbi!
Pa tudi, ko boš imel orng narejeno ne bo odveč kak detektor...
Sploh pa ne z malim otrokom! Naredi orng in spi brez skrbi!
Pa tudi, ko boš imel orng narejeno ne bo odveč kak detektor...
Ne se hecat s plinom! Lukno v pleh takoj.
jaka666 napisal/-a:Lukna je na poti!!!
Kaj boš še eno punčko dobu
ZA PRIJATELJE
Jaz se totalen paničar kar se tiče plina zato sem kljub vsem zračnikom in dimnikom montiral javljalnik 
Eppur si muove!!!!!!!!
jaz imam orginalen kombiniran hladilnik že ugrajen pa ima na zunanji strani oddušek in je to dovolj le v hudi vročini imaš še dodatno ( moteče ) gretje v kombiju.Zato sem nabavil še skrinjo ,ki jo postavim ven da ne greje pa še bolj pri roki je.Mi pa veliko bolj hladita oba če imam priklopleno na plin kod na elektriko .Če imaš zadeve na plin si bolj neodvisen in lahko posebno poleti parkiraš tudi na parkirplacu npr Izola . ![PDT_Aliboronz_02 [smilie=pdt_aliboronz_02.gif]](./images/smilies/PDT_Aliboronz_02.gif)
![PDT_Aliboronz_02 [smilie=pdt_aliboronz_02.gif]](./images/smilies/PDT_Aliboronz_02.gif)
ideja napisal/-a:jaka666 napisal/-a:Lukna je na poti!!!
Živ
![]()
Kaj boš še eno punčko dobu
Nikol se ne ve. Mogoce pa res nekega dne
Še ena stvar! Je možno uporabljat plin + 12 oz 24 vse naenkrat, ce bi rad prej ohladil surovine??
V navodilih za electrolux-a iz westfalije piše, da samo en vir naenkrat... Ali 12 ali plin ali 220, nikakor pa ne kombinacija vseh.
My van isn't leaking oil, it's just marking it's territory.
12 ti tud ne bo neki baš ohladilo pri teh, kolikor sem seznanjen...
Sam pa prisegam na kompresor, sem mel že dobre 3 dni na zagonskem priključenega poleti pa je avto brez problema vžgal, tako da bom malo riskiral pri naslednji predelavi pa kupil 60L kompresorca.
Sam pa prisegam na kompresor, sem mel že dobre 3 dni na zagonskem priključenega poleti pa je avto brez problema vžgal, tako da bom malo riskiral pri naslednji predelavi pa kupil 60L kompresorca.
Zadnjic sem hladilnik za eno urco postavu na glavo. Zdej pa hladi tk ko more 
Ce imam na max pri 220 je pir premrzu
Ce imam na max pri 220 je pir premrzu
pir ni nikol premrzu!
edino če si sam bolan
dobro je imeti hladilnik zunaj pa v senci.
če ni odzračevanja lahko zaspiš za vedno. ne boš nič monoksida zavohal. samo hitrej boš zaspal.
edino če si sam bolan
dobro je imeti hladilnik zunaj pa v senci.
če ni odzračevanja lahko zaspiš za vedno. ne boš nič monoksida zavohal. samo hitrej boš zaspal.
racing is a life,all before or after is just a waiting
s.mc queen
s.mc queen