Road trip 2011
Ko bo čas pa slabo vreme vržem skupaj najin najdaljši road trip z Westeyem trije tedni vse skupaj prevoženega cca 3400 km…
Če bo slučajno koga vleklo proti severu opišem najino pot, priporočila in najine izkušnje…
Še vprašanje kako urejate svoje poti / potopise, da je celota združena v enem postu, ker meni več kot pet slik ne da v en post…? Hvala
Re: Road trip 2011
Priporočljivo je, da slike shraniš na spletu (shrani.si in podobni servisi) potem pa napišiš v post samo linke. S tem ne obremenjuješ serverja in še bolj je pregledno vse skupaj.
Nekaj idej sem že dobil iz tvojih objav
Lp
Nekaj idej sem že dobil iz tvojih objav
Lp
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)
Re: Road trip 2011
Slike naloži na eno stran (recimo shrani.si) in potem v potopis samo linke oziroma povezave do slik lepiš (kopiraš iz vrstice koda za forum, na shrani.si je druga vrstica), od ogledu pa pokaže slike. Pazi še na velikost - pred nalaganjem nastavi primerno velikost slike - priporočena širina 640 pixlov. pazi vrstni red- najprej nastavi velikost, potem izberi sliko, če ne te bo hecalo. Na ta način jih lahko daš v potopis kolikor hočeš. Lahko tudi počasi pišeš potopis recimo v wordu, lepiš povezave, ko pa je vse napisano pa samo copy-paste in to je to....
LP; Boro
edit: @NoName - sori, dokler sem spisal in sprobal na shrani.si si že objavil post....
LP; Boro
edit: @NoName - sori, dokler sem spisal in sprobal na shrani.si si že objavil post....

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)