kje je dober avtoličar?

Pozdravljeni,

rada bi zaščitla najin kombi proti rjavenju. Veliko sva brala o tem kako bi to naredila doma.
Ampak so deljena mnenja, ali to delaš doma ali daš komu popravit.
Naju zanima, če poznate kakšnega dobrega avtoličarja na notranjskem ali v ljubljani.

Zdaj res ne vem, : ali resnično pomaga če z oljem za motorke premažeš? In kako to narediš sam?

lp anja
You can live in your car but you cant drive your house!!

Re: kje je dober avtoličar?

...vse je odvisno v kakšnem stanju je avto,glede na to da imata t4 sklepam da še ni preveč rjast,verjetno je pa kje kakšna povšinska rja,najceneje in kar lahko naredita sama je pa to da res to začetno rjo lepo sama vzdržujeta,to olje sicer nisem probal,lahko pa povem da se zelo dobro obnese krown,ki je v spreju,jaz že dve zimi vdržujem rjo in tam kjer sem s tem prešprical je ostalo tako kot je bilo,če bosta pa dala avto izolirat je pa potrebno vse kjer je rja do golega sčistit,grundirat in izolirat,v vsakem primeru pa obvezno z voskom notranje dele izolirat,v prvem primeru je stroška nekje 30 eurov,v drugem da bo kvalitetno pa od 250 eurov naprej,lahko vam tudi jaz naredim,samo sem pa iz Celjskega konca,če vas še kaj zanima me pa kontaktirajte,ker bi o tem še lahko pisal... :D
Življenje je potovanje,uživajte v poti,kajti cilj ni zanimiv!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov