Re: VW transporter T4 4x4 syncro

ne zameri aco,ampak avto še nima 200 000 km ,pa je rubika kaj vse je novo skoraj premajhna
jaz osebno z 2,4 d nisem bil najbolj zadovoljen,motor nima pravega zagona,klanec čuti pred šoferjem,včasih sem imel občutek da je1.9 td bolj živahen za vožnjo
za ta denar obvezno kombija z turbino 2,5 tdi-verjemi ne bo ti žal
p.s
to je moje osebno mnenje ,ti pa sledi svojim željam in občutku!
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Jup! Turbina se pri diesel motorju še kako pozna!
Sam imam 2.5 tdi 102KS
Terenske zmogljivosti šijejo vsakega terenca (razen v vzvratno kjer vlečeta samo sprednji 2)
Poraba je 10l poln ali prazen, v kombinaciji z dolgo medosno razdaljo tehta v osnovi 2400kg
Navadno ima v tej kombinaciji kratek menjalnik do 120kmh ok! kar je več je precej hrupno. Se pa izredno lepo vozi... čez recimo Vršič tudi v 3tji.
Sam pri svojem nisem zadnjih 100.000 menjal še ničesar, pa jih ima že 400.000 (razen stikalo štopluči 7eur) je pa predvidena sklopka z vztrajnikom, ker v prostem teku nekoliko trese.
Meni pa se zdi seznam menjanih delov glede na prevožene kilometre precej dolg, je pa res da značilnosti 2.4 d motorjev ne poznam.
Kaj te pa pravzaprav zanima oz.za kaj boš takšen avto potreboval???

8) Živ 8)
Jaz imam z 2.4 same dobre izkušnje,me pa pri tem bega,da je že narejena generalka,kar pomeni,da je tudi vse ostalo že dotrajano,tako,da je potrebno kar temeljito preveriti avto pred nakupom,kajti moj je imel še enkrat več kilometrov in je motor delalk v nulo,bilo pa bi potrebno že marsikaj drugega menjat.
Previdno pri nakupu.
ZA PRIJATELJE

hvala vam za odgovore v bistvu potrebujem kombija za užitke po planinah pobeg na morje da se zapelješ na vrh planine dh kolo in pa opremo pa za podobne stvari kakšna dostava ker se mi neda več iskat prikolice ali pa sposojat kombija in plačevat.
Tako je da so mi ti T4 zelo pri srcu in me zanima, kaj mi svetujete. da pa ma sinhro se mi pa dopade za pozimi za na pohorje!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov