Re: Silvester na snegu

Meni se zdi boljša tista Ferlach-Bleiburg-Prevalje-Ravnena Kor.-Dravograd........
Ceste v A pa so itak zakon. Glede smučišča v A, v Bleiburg PETZEN če bo vreme ok.
je najboljše, pravkar bil gor. Gondola iz doline na 2000m-ndmv in 12km proge v dolino!

Kdor pride prvi v Ribnico najde upravnika in lastnika smučišča g.Helbl Iztok, vrjetno bo v lastnem bifeju (desno spodaj glej kamero). Izberite dovolj prostora za 5-6 vozil, priklopite elektriko, naj bo v wasservago, pa čimmanj drek. Levo smučišče (ki ga vidite na kameri) bo delovalo normalno, za desno nisem prepričan. Lahko pa se sedaj na

http://www.bergfex.si/kope-ribnisko-pohorje/webcams/c2443/

predčasno dogovorimo za primeren prostor iz tega posnetka.
Vse skupaj stane 1eur po osebi na dan, je pa to turistična taksa, ki se jo plača nekoliko nižje v recepciji nasproti cerkve.

Ker se jutrišnjega Silvestra ne morem udeležit in se poveselit z vami sem stanje na Ribniškem smučišču pokusil danes. Lepo urejeno in dovolj mrzlo, da ni blatno zunaj prog. Verjamem, da boste nepozabno dočakali konec tega in začetek Novega leta. Želim vam prijetno druženje in praznovanje. Prilagam par fotk za sline cedit.
Priponke
DSC07571.jpg
DSC07571.jpg (74.97 KiB) Pogledano 12053 krat
DSC07561.jpg
DSC07561.jpg (53.66 KiB) Pogledano 12053 krat

branko1 napisal/-a:Še je šansa da se vidimo.
Hvalabogu še ni dojenčka v hiši.............moram prepričat boljšo polovico in gremo..........
Upam da mi bo ratalo.

8) Živ 8)
Branko,kaj se je zgodilo s tvojimi pogajalskimi sposobnostmi :?:
ZA PRIJATELJE

ideja napisal/-a:
8) Živ 8) Branko,kaj se je zgodilo s tvojimi pogajalskimi sposobnostmi :?:

Bojan kaj se je pa zgodilo s tvojim obljubljenim obiskom pri nas. Sem šparal šampanjec, sedaj ga pa bova z Zlatko dokrajčila.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Anton aus napisal/-a:
ideja napisal/-a:
8) Živ 8) Branko,kaj se je zgodilo s tvojimi pogajalskimi sposobnostmi :?:

Bojan kaj se je pa zgodilo s tvojim obljubljenim obiskom pri nas. Sem šparal šampanjec, sedaj ga pa bova z Zlatko dokrajčila.

8) Živ 8)
Prijatelj,neboš verjel,ampak šampanjca sem se bal,tako da si ga kar privoščita,kajti jaz do aprila niti slišati nočem zanj.
ZA PRIJATELJE

Zivjo, druzba. Blo je lustno, pa tud fajn mraz :roll: Ampak, mi se nismo dali in uzivali zimske radosti. Hvala vsem za druzbo, upam, da se vidmo spet kmal, ampak useen ob bolj prijetnih temperaturah :wink:

Se nekaj slikc za spomin.

Takole smo se sparkirali in zaceli
Slika

Slika

In si (zaradi mraza) takoj skuhali vino :wink:
Slika

Slika

In delali prve narezke
Slika

In jih tudi probali
Slika

In smo klepetali
Slika

Slika

Sli smo tudi na dooooolg sprehod :shock:
Slika

Parkirni prostor
Slika

Smucisce
Slika

Tabor
Slika

Mel smo tud smrekco
Slika

Najbolj odlocni so se le odpravili smucat
Slika

Slika

Eni pa sankat
Slika

Slika

In smo docakali 12 in zares fantasticen in dolg ognjemet
Slika

Slika

Gledalci
Slika

In gasilska za slovo
Slika
Ljubo&Ljuba

Vmesno gledanje Tininega napada na novo zmago v slalomu me je zmedlo, da sem pozabila omeniti zahvalo Caru za vso organizacijo in njegovemu prijatelju Marku, ki nas je popeljal cez celo vas in se naokol do njegove domacije :lol: In seveda zahvala tudi g. Iztoku, lastniku smucisca za njegovo prijaznosti in zastonj elektriko, da nismo zmrznili.
Ker od nas niso imeli ravno velike financne koristi se nam je porodila misel, da prispevamo nekaj dinarckov, katere smo, po nasvetu Iztoka, pustili na sanku za pijaco strojnikov :wink:
Ljubo&Ljuba

tudi midva se zahvaljujeva vsem ki ste pripomogli k veselemu in kljub mrazu in vetru prijetnemu vzdušju komaj čakam novega srečanja :D :D :D ko sem analiziral naš Silvesterski jedilnik sem ugotovil sledeče : ob prihodu flaša penine , potem zeliščno žganje ,limončeto pa veeeliiiiko kuhančka ,pa teranov liker (ne od Ljube )pa spet kuhano vino pa veliko penine pa zeliščni snopc pa pol en pir za žejo pa spet kuhano vino !!!ni čudno da sem skoraj vso hrano nazaj domov pripeljal . ampak bilo je pa SUUPEERR :D :D :D moram priznat tudi da so bili vmes tudi BOOOGATI narezki pa francoska pa pecivo (bravo mama od Ljube ) ipd še enkrat hvala vsem in še veliko zdravja in lepih trenutkov v 2013 .(začelo se je odlićno )!!!!!!!!!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov