Pozdravljen Sonček.
Kaj se tiče "lidlovih" polnilcev so isti kot K-tecovi. Isto sranje, samo drugo pakovanje.
Ti polnilci zelo dobro služijo meni in še mnogo drugim - preverjeno.
RAzumem te, da reklamiraš te K-tec polnilce, saj jih ti tudi tržiš.
Kar se tiče grelcev, ta starih Eberspacherjev je pa res, se ne splača popravljat. Še sreča da sem včlanjem v tuje VW T3 forume in sem z lahkoto in dobičkom prodal EBS D1L.

Re: SONCEEEE !

miki napisal/-a:A zdej si Sonce ? Eber dela bp , mojster je zamenjal ležaj ,pa je .
Na en pir pa vedno rade volje :D

Čao,
sam tolk, da se javm, da sem še živ. Ja, sem Sonce, ker sem imel probleme z novo registracijo. Pa itak sem Sončna uprava !
Je vedno več dela ( čeprav recesija ), vendar za dobre se ga najde. Res pa je, da :
"glidi trdi so vsi, sam tisti ni ". Zmeri težji delam. In zmeri več vem. Pa mi nič ne pomaga. Ljudje tega ne cenijo ( oz. nočejo vedeti - plačati ).

Me pa veseli, da se Rafter še spomni name. Pa sva se večkrat srečala, vendar se ne spomnim njegove "face". Pa je OK. Tvoje, Miki, pa se še vedno. Kljub mnogim "pirom" in samo dvakratnemu srečanju.

Aja : Branko1 : pravilno se napiše CTEK. Lidl pa je KOPIJA ( v tujini pravijo temu "faketech" ). In to bo tudi ostala ( slaba ). Definitivno.Preverjeno. Že milijonkrat, kolikor so CTEK-ov naredili do sedaj in prodali po svetu. "Lidla" pa , verjetno, ne po ZDA, Avstraliji, Skandinaviji, Angliji...Sorry. Čeprav "to tržim". Res pa je, da mi hitro "kapne" o neki stvari "to je to". Nekaterim pa nikoli. Meni je to že leta 2004, dve leti po tistem, ko so ustanovili CTEK Sweden AB. In vedno bolj sodelujemo z njimi. In vedno več novih stvari imajo. Npr.: http://www.adriablue.net/ctek_polnilniki_-_vzdrzevalci_akumulatorjev/med_prvimi_v_evropi_ponujamo_ctek_mxs_4003.html.
"Lidl" pa bo, mogoče, letos jeseni spet prodajal ( kot si rekel ) "isto sranje, drugo pakovanje", v drugi barvi ( in plastiki ? ) in z drugim imenom. Za 20 € ! KAKO je mogoče za 20 € razviti,narediti kvalitetno s kvalitetnimi materiali, prepeljati na drug konec sveta in distribuirati po Evropi (!), pa še zaslužiti zraven ?! Jaz ne vem. Morda je v "poševnooki" deželi samo 2 €. Jaz imam kontakte samo s Švedi. Z drugimi cenami.

Vsem čao !

Re: SONCEEEE !

sonce napisal/-a:Čao,
sam tolk, da se javm, da sem še živ. Ja, sem Sonce, ker sem imel probleme z novo registracijo. Pa itak sem Sončna uprava !
Je vedno več dela ( čeprav recesija ), vendar za dobre se ga najde. Res pa je, da :
"glidi trdi so vsi, sam tisti ni ". Zmeri težji delam. In zmeri več vem. Pa mi nič ne pomaga. Ljudje tega ne cenijo ( oz. nočejo vedeti - plačati ).

Me pa veseli, da se Rafter še spomni name. Pa sva se večkrat srečala, vendar se ne spomnim njegove "face". Pa je OK. Tvoje, Miki, pa se še vedno. Kljub mnogim "pirom" in samo dvakratnemu srečanju.

Edo, ni blema, nisi nič zamudil. :wink:

Ti kar vztrajaj pri CTEku! Moj 3600 je napolnil že mali milijon raznoraznih accutov in še dela. in ne samo to - še vedno izgleda kot nov!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov