6.festival kamping & karavaning 2008

Od 20. do 23. novembra bo Gospodarsko razstavišče v Ljubljani prostor srečanj ljubiteljev kampiranja na prostem in potepanja z avtodomom ter tistih, ki jim je to posel. Zgodil se bo namreč 6. Festival kamping in karavaning.

Organizatorji pričakujejo prek 15 000 obiskovalcev, ki jih bo pritegnilo 50 slovenskih in 100 tujih novosti pri avtodomih, prikolicah in mobilnih hišicah, ter predstavitev 100 avtokampov iz Slovenije, Črne Gore, Hrvaške in drugih držav ter prvi slovenski Vodič kampov in postajališč Evrope.

Hkrati bo prav tam organiziran tudi 1. CECAMP, dvodnevno poslovno srečanje za upravitelje kampov, tour operaterje, kamping revije in vodiče ter dobavitelje kamping opreme.

Gre kdo?
Jst bom v soboto popoldne skočil pogledat.

www.avtodom-revija.si
www.gr-sejem.si

Bil na sejmu včeraj. Space Camper se imenuje zadeva .Kar nekaj uporabnih in preprostih rešitev ima . Kot samograditelja pa mi je bilo še najbolj všeč ,preprosto in robustno z ALU-profili obrobljeno pohištvo v TOM-ovih terencih . AD-eji vsi malo bolj pošminkani ,nekateri ogromni in že skoraj hedonistično opremljeni , ne vem čemu vse to :shock:
Je pa sejem precej bolj pester kot lani , pa še dobre čevapčiče i [smilie=pdt_aliboronz_24.gif] majo

Ja tudi jaz sem bil na sejmu. Sem šel nafutrat firbca. Space camper je videt kar zanimiv samo cena je pa še vseeno mal prehuda. No saj ne jamram, ker si novega tako ali tako ne bom nikoli privoščil. So pa ratal maksi integrirci tako nobel, da se je za bat,da "ljubitelji narave" sploh ne bojo hoteli stopit ven. Bojo rajši užival pod klimo, poslušal HI-FI al pa gledal 300 sat. programov. A si prdstavljate, da si na dopustu v Istri zunaj lije kot iz škafa, okrog pa samo rdeče blato? Greš na sprehod pol pa z blatnimi čevlji v 200.000 ojru vreden kamper.
Tole lahko zastopte tud kot izbruh fovšije.
Počasi se daleč pride!

Mi mo si ga tudi včerja ogledali pa se mi zdi da je v lanskem letu bilo večja ponudba dodatne opreme, ker letos je blo po mojem mneju več ADjev na ogled kot lani pa manj opreme, ja AD za 200.000€ pa ne bo šou u Istro :lol:. Drugače sem pa že videl tkega, no mogoče ne glih za 200 ampak tam nekje v D na PZAju, k je rabu 3/4 ure, da ga je zniveliral pa preprogo za predprostor, pa predpražnik pred stopničko,...pol pa pride še mama ven z dvema psičkoma in vse to za eno noč, k so šli naslednji dan naprej.
http://www.gumitehna.si/

Kr razočarn nad sejmom,ponudba AD ogromna,kar se pa tiče opreme pa preveč skromno,no nabavil krožnike....
Ja pa AD-ji taki sam za u kemp...za šminkat...

Tudi naša družinica je bila v soboto na kao festivalu camping in caravaning.
Bil je bolj sejem oz. razstavišče avtodomov kot pa nekašno srečanje enakomislečih...
Bolj slaba kopija Muncnena, ampak upajmo na bolje :wink:

Sicer pa "ladies & gentlemen ", kaj pa mi sploh pričakujemo od takega sejma .

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss_w_h ... zy&x=0&y=0

V tej knjigi ,ki je posvečena VW kombijem in ljudem ki jih vozijo piše marsikaj . Zgodovina nastanka kombija , potovanja ,barvne kombinacije in interjeri ,druženja ,festivali .humanitarne akcije in vse ostalo,kar je z VW-kombiji in njihovimi lastniki povezano.

Naši kombiji se z lastniki vred družijo že več kot 50 let . Mi pa nismo sposobni niti treh čevapov na roštilj skupaj zmetat . Za nameček , nekaj pričakujemo od sejma , ki nam v bistvu niti ni namenjen.[smilie=pdt_aliboronz_07.gif]

Miki, dobro si napisal.
MA bil sem lani na tem sejmu. Razočaran in žalosten. Žalosten zato ker se ne bom mogel nikoli kupit lepega, belega, plastičnega z neve kako super dodatno opremo zraven AD-ja.
Ampak, opažam da nas je T3 -jkašev kar nekaj na tem forumu.
In če bo zdravje in ne vem še kaj, moramo spomladi pripraviti srečanje. Da se spoznamo, slikamo in kako pametno tudi rečemo.

Tud videl sejem pa nikoli več, to ni sejem za nas reveže. Kaj čem gledat AD, ki jih nikoli ne bom imel pa tudi želje nimam po takih velikih kantah VW T3 je zakon.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Dolenjcem pa čestitke za predelavo Westfalia T2 [smilie=pdt_aliboronz_15.gif]
Kar poglejte si jo na Antonovem forumu !

Pa saj sploh ne gre za denar , ampak za tradicijo . Pet generacji VW-kombijev se že 50 let predeluje v kamperje in cene jim rastejo . Kdo se lahko sploh še pohvali s takim podatkom . Našim somišljenikom po svetu, je uspelo , da so naši kombiji že desetletja statusni simbol . Simbol preprostosti in uživanja življenja 8) v nekem čedalje bolj uniformiranem svetu kjer prevladuje zgolj hrepenenje po večjem in čimbolj razkošnem !

Zakaj neki pa bi človek to sploh potreboval. Zaradi tega ,ker bi iz nas radi naredili potrošniško-materialistične OVCE :D

O ovcah pa vemo kako, oven skoči ,ovce pa za njim . . . .

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost