Postelja zgoraj v T4

Pozdravljeni
Zanima me za t4 povišan s pl. nadgradnjo (bivši rešilec), rad bi naredil zgornjo ležišče in ne vem koliko so običajne mere višine ležišča (od blazin do stropa) da se lahko še nekako obrnem in ni preveč "klastrofobično" :) V mislih imam okrog 60cm :roll: in bo potrebno ležišče malenkost spustit, mere bodo okrog 115cm X 180cm.

Lp.

Re: Postelja zgoraj v T4

Hojla, ja ga imam namen mal predstavit, saj se tud dolžnega počutim da to storim, ker znanje in podatke kar lepo tu dol črpam :D Sem pa v zadnjih nekaj dneh odstranil zgornje notranje pohištvo (nikomur ne priporočam) in je samo za čestitat mojstrom ki so to montirali. Zato bi rad uredil ležišče zgoraj (zložljivo).

aja si ven metal opremo, uf, jst niti pomislil nisem na to, ker je vsaj po mojem mišljenju preveč dobr narejen (strop, zgornje omarice...) da bi jih odstranjeval.

No tale z posteljo je zanimiva, moj ima stojno višino cca 180cm, tko da nisem ziher kje bi dal posteljo zgoraj, no saj je ne nucam, a vseeno.

Komaj čakam fotke,. čim prej predstavi ;)

Edina možna je vrečt to streho dol, pa dvižno gor.
Imaš pa v podforumu uporabniki foruma se predstavijo v temi predelava t4
kar lepo predstavitev moje predelave iz ex rešilca v kemper z ogromno slikovnega materiala.

Tisto kar so pa oni montirali večinoma s tesnilno-lepilno maso pa je itak umetnost demontirat, vem sem si vse skusil :lol: :lol: kaj takšnega se ne lotim več, sedaj dobiš na trgu že starejši kemper za mali denar, in vprašanje če bo računica...
Je pa res kar nekaj lastnega zadovoljstva pri predelavi..
Le pogumno torej!

Kombi ima 7+1 sedeže in reg. kot os. vozilo in ga nimam namena spreminjat v 100% kamper.So me pa zelo motile poličke in na sredini na stropu izbočena "kišta" za infuzijo itd, če sem šel 10x mimo sem se 15x udaru :cry: poličke so pa itak samo za knor juhice in začimbe hranit, tudi izolacija je približno odrezan stiropor. Zaenkrat še bolj merim, računam in iščem razne možnosti za tisto kar sem si zamislil.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov