Re: T4-5ke naprodaj

Tukaj s celim avtom nekaj ne štima ...

Takšne sedeže so imeli pred 1996 (vzorec blaga, oblika naslonjal za roke), armaturka je iz 1996 - 1999, zadaj ima oznako TDI, medtem ko v opisu piše, da ima 75 kW ... tudi tretja zavorna luč mi je nekam čudna (nisem še videl takšne na T4), napis Caravelle je narejen s črkami iz Interšpara ...

... skratka, meni deluje kot sestavljanka. :)

masseter napisal/-a:Pa še sprednja maska je faceliftana, ima od zadnje generacije obliko, ko moj, ki je letnik 2002 model 2003, zadnji T4.

Jp, ta maska bi naj bla od 98 naprej..
Pain is temporary glory is forever!!!

maska je od leta 1997 na multivanu in caraveli,transporterji so jo imeli po naročilu ,avto je iz let 1997 do 1999 sodeč po maski,amaturki,po dveh airbagih bi pa rekel da je celo iz uvoza ker pri nas so prava redkost v teh letih.
če ni pretolčen je videti vreden tega denarja ker ima ogromno opreme in če vse špila nima veze iz kerega leta točno je keri del na avtu
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Tudi meni je padel v oči. Samo spodaj piše 1.9 DTI motor. Tudi če bi bil TDI ne verjamem da so obstajali Syncro modeli s tem motorjem. Mogoče ima motor toliko kilometrov - pa še to se mi zdi malo verjetno. Če bi bil blizu mene bi ga šel iz firbca pogledati, ker mi je zanimiv.
V hotelu sem samo gost, v mojem kamperju pa sem tudi doma!

Pomoje so kakšno nulo premal napisali. :D Preveč spominja na bivši rešilec, poleg tega ima prodajalec težave pri opisu motorja. Mene zaradi tega že v štartu izgubi kot potencialnega kupca...

LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Bivši rešilec?
To pomeni, da je napis Carthago kr neki, al so ga res pri njih predelali? Notranjost sicer zgleda odlična in original "neki"!
Drgače mi je pa mal kičast s temi nalepkami. Po moje bi morali biti ti kombiji čim bolj diskretni, da se lahka potuhneš na kakšnem počivališču, ne pa da se vidi na kilometer!
Je blizu mene, tk da bom šel pogledat iz firbca! :)

JureKo napisal/-a:Bivši rešilec?
To pomeni, da je napis Carthago kr neki, al so ga res pri njih predelali? Notranjost sicer zgleda odlična in original "neki"!
Drgače mi je pa mal kičast s temi nalepkami. Po moje bi morali biti ti kombiji čim bolj diskretni, da se lahka potuhneš na kakšnem počivališču, ne pa da se vidi na kilometer!
Je blizu mene, tk da bom šel pogledat iz firbca! :)

Ta je zagotovo ex rešilec in domače izdelave :D

pod tistim delom ki je črn zgoraj na robovih strehe se skrivajo modre luči, katere so integrirane v streho in jih je moral pokriti (blindirat).

P.S.: s takšnimi velikimi kiblami se ne moreš potuhnit, razen če je v maskirni vojaški barvi nekje na obrobju TNP-ja :lol:

al pa je bil res rešilec, pa se je kje fajn potolkel (saj vemo, da ko je sila niso lih počasni), pol je pa mogoče kje razbit ležal - pa se ga je kdo po več letih usmilil in kupil in porihtal... ja, tud to je varjanta za kilometre....

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost