No, največja fora je to, da sma skor soseda, pa sploh nisem vedel za njega. Na oglasu nisem bil pozoren, če bi pisalo od kod je, v ponedeljek ga pa kličem pa mi v polomljeni slovenščini reče da je iz Frankolovo

Pa da ma v sredo cajt. Sem mislu super, to je pa sam kakih 10-15 minut od mene... No, na koncu sma ugotovila, da je to 3 minute vožnje stran od mene. Tip še niti ni dolgo v slo, zdej se pa seli v avstralijo in prodaja vse kar ma, na dvorišću pa mu že stoji T5 z poptop streho.
Avto iz kakih 20 m zgleda ok, od blizu je pa živa žalost, še veliko slabši od tistega ki sem ga zadnjič gledal. Tudi pohištvo ni nevemkako funkcionalni niti dobro ohranjeno. V notranjosti sem imel celo občutek, da se voha plesen. Je pa zanimivost pečica ki jo ima. Je dovolj velika, da kamot spečeš eno konkretno pečenko ali celo kuro

Hladilnik dela samo na 12 ali 220v, na plin baje ni delal že ko ga je kupil. Bivalni akumolator je tudi hin, v povišani strehi ni postelje, to me je mal presenetilo...
Do cene pa niti nisma prišla, ker sem mu že kr kmalu povedal da ga ne bom kupil ker je preveč rjav...
Slike zadnjih kolotekov nimam, ker jih zaradi namontiranega pohištva nisem mogel videti, pod avto pa mi ni blo za lezit, ker mi je blo jasn, da ni to to kar js iščem

Sta pa grunt in hiša, ki jih prodaja sigurno vredna vseh 170.000 eur ki jih zahteva. Če bi kupoval hišo in imel toliko denarja nebi niti glihal cene ampak mu bi takoj naštel. Čudovita okolica, zraven hiše pa obnovljen marof v katerim ima delavnico z dvojnimi garažnimi vrati, v notranjosti marofa pa po moji oceni placa za cca 10 t-3jk