Re: T3-ji naprodaj

8) Živ 8)
Prodam VW T3 1.6 td intercoler,letnik 1985 v tehnično zadovoljivem stanju in z rjo na tipičnih mestih.
Več informacij ob ogledu s pivom v roki.
Cena 1500 evrčkov.
pot%20domov%202.JPG
pot%20domov%202.JPG (26.38 KiB) Pogledano 12139 krat
ZA PRIJATELJE

rzerjal napisal/-a:Sem študiral da bi, sam ceu čas študiram SVOJO OSMRTNICO, ko pomislim da bi prpeljou še kak kombi domu, k me stara fenta :shock:

:lol: :lol: zamenjaj staro. :lol: :lol:
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

ideja napisal/-a:8) Živ 8)
Prodam VW T3 1.6 td intercoler,letnik 1985 v tehnično zadovoljivem stanju in z rjo na tipičnih mestih.
Več informacij ob ogledu s pivom v roki.
Cena 1500 evrčkov.
pot%20domov%202.JPG

Še vedno v akciji
ZA PRIJATELJE

Anton aus napisal/-a:
rzerjal napisal/-a:Sem študiral da bi, sam ceu čas študiram SVOJO OSMRTNICO, ko pomislim da bi prpeljou še kak kombi domu, k me stara fenta :shock:

:lol: :lol: zamenjaj staro. :lol: :lol:

Matka je že uredi, jo ne zamenjam :) Je pa res, da smo naredili parkirni za aute, pa sm jst 3/4 zarubu placa, da sem 3 kombije parkirou. Morm bit fer, da mi ne kerga od teh store peljat proč :D
VW BUS je zakon :)

V mojih očeh ta syncro ni vredn več kot 2K eur. Če se pa uredijo papirji bi bil pa pripravljen dat mal več. Pogovarjal sem se z lastnikom, ki ga je hvalil. Nato pa sem se pogovarjal še z nekom, ki avto dobro pozna in ga je tudi vozil. No za tega tipa vem, da se odlično spozna na avte in na splošno na vse stroje, ki jih poganjajo fosilna goriva :), pa ni mel posebej dobrega mnenja. Je pa baje avto dobra osnova, če se hoče kdo lotiti popolne obnove. Za tak projekt je pa mal predrag. Jas sem naredil mali finančni načrt za obnovo takega syncrota. Se pravi, da se zamenjajo vsi vitalni deli podvozja in obnovi motor, menjalnik in pogoni.... Ko sem seštel cene, ki sem jih dobil na netu (web site od Bernard Jeger), sem se odločil, da ne grem v to, ker je absurno drag projekt! Pa še nisem vračunal cene ličarja :!: :!:
Z avtom baje ni nič zelo narobe, je pa polno nekih malenkosti, ki so za porihtat!
Najboljš, da ga greš gledat. Men še ni ratal it, pa tudi ne vem, če bom šel, ker ni neke ekonomske računice....

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov