Re: NAKLADANJE-no limits ! ! !

Kot državljan Slovenije se ne rabim prijavljat, ali plačevat turistične takse.
In če me premaga spanec, pomladanska utrujenost, ali pa alkohol, zaspim brez oviranja drugih na javnem parkirišču. Ali je to AC postajališče, bencinska črpalka, ali pa navaden občinski parkplac, pred bifejem sem tudi že spal.... Popolnoma jasno mi je, da ne morem kampirat se pravi: raztegovat tiende, roštiljat, nabijat muzike..... spim pa lahko brez problemov povsod (razen ne na zasebnem zemljišču z nestrinjanjem lastnika). Ali pa tam kjer je to s znakom ali napisom prepovedano!
Če ni prijave te itak ne bo nihče je**l! Ampak če jaz tisti trenutek nisem bil sposoben za varno vožnjo me v premik živ bog ne prisili!!!

Takšni zakoni so napisani, in morajo biti napisani za primere, kot je nekoč neki nemec parkiral v Portorožu na brezplačni parkplac ob cesti čisto blizu morja in tam stal dva meseca. Pred vrati so bili čevlji, drugih znakov življenja pa ni bilo, in naši policajčki niso imeli pravne podlage niti za pregon, niti za kazen.

Pa mi povejte: V Izoli na zemljišču nekdaj Primorja zdaj neke banke, se že lep čas (nekaj let) "črno" kampira. Za plac ve pol Evrope A, D, I, F, pred vozili so mizice, tiende so odprte, pa nihče nikomur nič. Malo višje pa je camp.

,,,fino, se bomo že dogovoril, poleti sem preživel ene 7-8 vikendov dol,za prespat je dobr,zjutraj pa pičiš na hrvaško al pa kam drugam,zvečer pa spet prideš prespat,razen če je družba,pa ostaneš ,maš pa cel dan party... :D
Življenje je potovanje,uživajte v poti,kajti cilj ni zanimiv!

Nasvet za tiste, ki se potepate/mo tudi pozimi z busom.
V Bohinjski bistrici je takoj desno čez mostiček kamp Danica, ki je odprt celo leto. Ker v tem času po 17.00 uri ni nobenega v recepciji, dobite ključe od ogrevanih! in zelo čistih sanitarij ter od električne omarice v bifeju zraven kampa (odprt do 1 oz. 2 zjutraj).
Natakarica je poklicala lastnico, da sva tam. Le-ta je rekla, da pride poračunat, kar pa se ni zgodilo. Glede na to, da sva se mi2 že ob 7. zjutraj odpeljala proti Voglu, sva pustila ključe čistilki v bifeju in tako preživela noč brez stroškov :wink:
Ljubo&Ljuba

Bias napisal/-a:drugače mi je pa camp danica en izmed ljubših...leta sem vsako leto bil v bohinjskih koncih in ničkolikokrat prespal v Danici...še predno so postavil rampo :wink:

Si pa lepo napisal prespal V Danici. :lol: :lol: :lol:
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

...verjetno se je zafrkaval tako kot jaz,da ko se ustavljam izmenično pritiskam bremzo,da avto poskakuje,sem na začetku tud jaz mislil da so amortizerji hin,pa niso,ker imajo fedre dolgi hod zato je tudi vožnja s temi avti tako udobna... :D
Življenje je potovanje,uživajte v poti,kajti cilj ni zanimiv!

O branju tega sem se spomnil na enega mojega kolega, ki je imel zelo odpičeno navado v križiščih na rdeči luči. Odprl je okna in navil kak gangsta rap do kraja, pol pa zategnil ročno in po ritmu glasbe spuščal kuplongo, da je avto poskakoval po ritmu basov. :) :)
Videti izraz na obrazu ostalih, ki so čakali v križišču je bilo neprecenljivo :) :D

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov