tipo73 napisal/-a:Ti se kr zaj*** ampak sm pa uganu, Matejka je naša 100 registrirana uporabnica če ma pa T1 split pa spuščenga pa še ne vem.

Nimam niti T1 niti T2 niti T25 niti T3 niti T4... :lol: :lol: :lol:

Svojega kemperja še iščeva, pa še nisva našla pravega. Vsak ima kakšno napako. Če ne drugega, pa je pri ceni kakšna ničla na koncu preveč ali enica na začetku. :D

Le počasi ,pogumno in razumno . Da vam potem ne bo žal . Je pa neki naš poptnik , mislim da v reviji Svet & ljudje , ameriške mega- avtodome opisal kot višek zatona potrošniške družbe. . . . se kar strinjam :wink:

Sam počas , najprej se moram računalnika spet navadit , pa kej pospravit itd.
Zdej sm si končno malo cajta ukradel , da pogledam kaj je tu novega .
:shock:
Tipo nisem prow štekal..... a si bil sam na srečanju :roll:

Branko pa to si že na caravningu načel, saj veš.
za vozila, ki so uvrščena med starodobna vozila, se obračuna letna dajatev v višini 20 % od dajatve za vozilo enake kategorije.
Ta uredba določa višino dajatve za uporabo vozil, ki jo je treba plačati za posamezne vrste cestnih motornih vozil in priklopnih vozil, registriranih v Republiki Sloveniji (v nadaljnjem besedilu: letna dajatev).
Se pravi da bomo namesto 107,74€ plačevali cestnino 21,548€
http://www.gumitehna.si/

Točno tako. In za razliko sem si že danes kupil vinjeto. Se splača.
Za mojega lufteka sem plačal pred uvedno vinjet recimo od MS do Kopra in nazaj ca 30 Eurov. Ker ni moj osebno vozilo je pač bila taka cena. In zdaj pa je razred do 3500 kg - torej - Z M A G A.
Pa še to s plačilom cestnine. Super. Imam glih registracijo sredi julija in bom to izkoristil.

Jaz sem že enkrat brskal vendar sem ugotovil, da je še pol polic praznih. Verjetno je ta stran šele štartala. Gotovo pa jo bodo veseli tisti, ki iščejo priseske za termofolije, saj te pa imajo.
Počasi se daleč pride!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov