Re: NAKLADANJE-no limits ! ! !

Whitedrummer napisal/-a:Pozdravljeni forumaši, da ne bom extra teme odpiral bom prvo malo tukaj potipal.

Kaj pravite na otvoritveno srečanje tam nekje aprila in sicer v štajerski prestolnici, pod zelenim Pohorjem Prijatelj ima kemp http://www.cck.si/cms/?q=sl/node/9#63 možna je tudi uporaba velikega žara ali kotlovine. Za slabo vreme pa poskrbi še velik pokrit skupinski prostor.

Pa, da vidimo...

Zakaj pa ne; MB ni daleč pa take pa to.....zna bit tole zanimivo.

Če ne, bomo pa lampiončke iskali [smilie=pdt_aliboronz_24.gif]

Sicer pa, kakšne majo kaj plane naši sosedje Italijani za mesec maj....že kakšna novica, je kdo informbirojevc na Italijanski strani?

Bias napisal/-a:DJ on the snow 8)

Slika

Tale slika je že dobra in verjetno DJ dela dobro sceno, samo pogled na tale ubogi T1 pa kar malo žalosti.....bi ga bil pravi užitek videti v originalnem stanju, brez tistih gosenic.

Tole pa mora it po kakšni strmini......se ni za bat kakšnih ovinkov. :D

mišljeni napisal/-a:
Whitedrummer napisal/-a:Pozdravljeni forumaši, da ne bom extra teme odpiral bom prvo malo tukaj potipal.

Kaj pravite na otvoritveno srečanje tam nekje aprila in sicer v štajerski prestolnici, pod zelenim Pohorjem Prijatelj ima kemp http://www.cck.si/cms/?q=sl/node/9#63 možna je tudi uporaba velikega žara ali kotlovine. Za slabo vreme pa poskrbi še velik pokrit skupinski prostor.

Pa, da vidimo...

Zakaj pa ne; MB ni daleč pa take pa to.....zna bit tole zanimivo.

Če ne, bomo pa lampiončke iskali [smilie=pdt_aliboronz_24.gif]

Sicer pa, kakšne majo kaj plane naši sosedje Italijani za mesec maj....že kakšna novica, je kdo informbirojevc na Italijanski strani?

Bo izkušnjah predlagam, da se organizira nekaj manjšega, tako kot after vinica, Javorniki ali pa kakšen mini meeting na goriškem. Ko sem dilal koledarje je bilo na koncu kar nekaj štajercev, tako da jih zbrskaš vn, se zmenite med sabo za termin in potem se bo vsekakor še kakšen drug forumaš pridruži, bi postal lep predsezonski meeting :)
Slika

No vw prijatelji glede na to da ima kamp moj prijatelj je možno, da se dogovorim za pavšalno ceno za nočitev z el. Na razpolago imamo tudi velik skupinski prostor, kjer bi se lahko pogledal kakšen vw dokumentarec ali pa morda slike in filmčki pretekle sezone. Za odojka ni problem, lahko ga spečemo na mestu samem ali pa 300m stran v pekarni od prijatlce, ki ima več kot 100 let staro peč na paro :D V kampu je tudi igrišče za mali nogomet, tako da je to ob lepem vremenu tudi možno. Lastnik je sam VW privrženec in ima 3 golfe in se spozna na tuning. Tako, da mislim da smo na pravem naslovu :D Za datum pa sem jaz imel v mislih morda 8-9 April?

Pa da slišimo še vaše predloge in ideje...

Živjo!

Kamp je res fajn, lastnik pa prijazen. Sam sem tam kampiral dvakrat in obakrat je bilo super. Za srečanje je pa škoda, če obvelja ta termin me sigurno ne bo. Bi bilo pa boljš organizirat vse skupaj v sezoni(zimski ali poletni). Mislim da se bo tudi John strinjal z mano, ane! LP Jabac

Točno tako! Škije, ali pa biciku....Vmesne ni.
Sam sicer vedno prespim na enem, drugem, ali tretjem parkingu pod, ob, pri... vzpenjači. Nikoli problema, ampak za druženje, pivo, muziko, je pa le fino, da smo na zaprtem prostoru. Čeprav se dostikrat tudi poleti na parkingu najdejo nam podobne družbe, veselje pozno v noč....

Sem gledal včeraj film oziroma legendo C. Norisa ko so reševali teroriste iz letala pa so kar dirkali z dvojkico je kar dobro zdržala. Samo na koncu je motor crknil to se mi ni pa dopalo.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

mini napisal/-a:Ja kar nekaj tastarih T2 in T3 sem videl letos v Egiptu. Čeprav prevladujejo japonci Tojota. :? :? :?

Peugeoje si pozabil...katerih je veliko-...P405 (mislim da so pri njih na novo narejeni.....) jih imajo policaji...imam eno fotko ko 4-5 policajev v avtu ki je v senci...spi not... :) sredi belega dne :)

LP

Dragi sotrpini, malo je trajalo ampak imam zdaj ta prave informacije in potrjene termine. Torej govorim o srečanju v Mariboru. Predviden datum je 23-24 April (torej za tiste, ki bi prespali in še zjutraj pohrustali kaj bi ostalo od odojka :D ) Lastnik je naredil prijateljsko ceno za nočitev, ki znaša 6€ po osebi in pa 3€ po avtu za elektriko (kdor jo želi). Dal pa nam je na razpolago družaben prostor, ki sprejme 35 ljudi "brezplačno". Na voljo nam je tudi ogromen žar in kotlovina. Če pa se vztraja pri odojku, ga lahko speče prijateljica, ki ima parno pekarno le par 100m stran. Za najbolj zagnane je na voljo tudi mali nogomet, za najmanj pa udobni ležalniki in mrzel pir iz soda :D

Glede na vaš prejšnji "feedback", bom tako rekel, da je vseeno če bo srečanje veliko ali manjše, če je datum ta pravi ali ne....srčno bi si želel, da bi vse ki isto čutijo do naših starih popotnikov, lahko pozdravil v štajerski prestolnici in vam podal roko.... No zdaj pa dovolj romantike, da ne bo kakšnemu vojnemu veteranu še solza ušla :D

Glede pristojbine še ne bom nič rekel, saj ne vem kakšno zanimanje bo in na koliko ljudi se bodo delili stroški.

Malo mi napišite, pa da vidimo?

Nato pa novo temo odpremo in zberemo prijave in ciao

23, 24 april je velika noč in bom jaz doma jedel šunko in klobaso. Glede cene pa samo omenim, da na Vinici smo imeli v kampu na začetku sezone 6 Eur po osebi vključno z avtom, elektriko in domače živali. Odojka smo pa jaz in Ideja sponzorirala, Car je bil sponzor kruha, Jabac pa sponzor pive.
Expert za VW T3

Član:
UO Svamz

Malo sva se z Idejo pogovarjala že pred nekaj časa nazaj, da bi bilo aprila bolj pametno naredit enodnevno turo oziroma otvoritveno vožnjo z našimi kombiji. April ni primeren čas za več dnevna srečanja in kampiranja. Srečanje(mednarodno) imamo junija after po srečanju september/oktober manjka nam glih otvoritvena vožnja. Vsako leto bi lahko nekdo iz štajerske, primorske, dolenjske, gorenjske.......pripravil otvoritveno vožnjo z kakšnim ogledom znamenitosti kraja to zaključimo s kosilom in čao đaci vsak sebi.
V začetku marca bomo naredili en part 4 pri Španu pa se boš oglasil, kolikor vem ti lani na nobeden part in srečanje ni uspelo priti, pa se bomo spoznali in se tudi kaj pogovorili.

Ampak to je samo moje skromno mišlenje tukaj nas je dosti pa bo še kdo kaj pokomentiral. Ups ura je že dosti gremo spat.
Expert za VW T3

Član:
UO Svamz

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov