Lega vozila v vaservagi

Torej predno se dejansko ustalite, da je vozilo karseda v vaservagi, saj je moteče če lezeš v eno ali drugo stran itd. Vem da obstajajo zadeve ki to kažejo, lahko tudi takšna primitivna varianta:
Slika

Kako imate zrihtano vi?

Re: Lega vozila v vaservagi

Bias napisal/-a:Torej predno se dejansko ustalite, da je vozilo karseda v vaservagi, saj je moteče če lezeš v eno ali drugo stran itd. Vem da obstajajo zadeve ki to kažejo, lahko tudi takšna primitivna varianta:
Slika

Kako imate zrihtano vi?

Točno takšno kot je na sliki jaz uporabljam v kamp prikolici. Sedaj vsem pa v merkurju kupil čist nekaj miniaturnega kot ima John v LT. Slika bom pripopal kasneje gor.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

hahaha tale ti pa da več dela kot pa če po filingu parkiraš.

Zakaj sem sploh načel to temo, ker lansko leto v dalmaciji sem imel filing (da, tudi ko sva legnila trezna) avto visi..Moja je bla mnenja da ne...pa sem se spomnil da bi imel takole napravico. Sicer sem si pol na ipoda dal aplikacijo (kot tistan druga slika za offroad-arje) sam še nisem sprobal.

Bias napisal/-a:
Slika

Sem že imel tale "inštrument", pa ti lahko iz prve roke povem, da vidiš kam in koliko visiš šele takrat, ko pločevinka pira več ne obstoji na mizi. Tista T vaservaga iz BH bo kar taprava. Montiraš jo lahko tudi od spodaj navzgor - npr. na streho vozniške kabine.... Pa osvetliš jo z UV ledico in izgleda "Disco look".

Tudi midva sva rekla, da se bova obračala po smeri nagiba, pa nekako ne znava spat v drugi poziciji. Verjetno se ne znam prilagoditi drugačni nočni relaciji pojstla-frižider. Če se mi ne da podklocnavat, ali pa vintat, raje kar s povštri kompenzirava.

Jaz sem dobil takole vagico namontirano na rokonaslonu na vratih. Moram rečt, da sem jo že velikokrat uporabil in zadeva "špila". Kljub temu pa se včasih na kakšnem mestu enostavno ne da v "vago" parkirat, kljub podlogam. Takrat se pač lahko odločiš za več variant (se obrneš, spiješ toliko piva, da ti je popolnoma vseeno kam si obrnjen :lol: , pa bi se še kaj našlo). LP Jabac

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost