Re: Kupujem Hladilnik

Bias napisal/-a:Car, se popolnoma strinjam z napisanim!!!

To bi/nam bo bistveno olajšalo iskanje, mnenja-predlogi in kot si napisal konec koncev lahko privarčujemo... Pa vsak pozna koga ki kaj lahko zrihta za procentek ceneje. Pa še za določeno ceno bomo kupovali preverjeno kvaliteto in ne eksperimentirali.

Torej, predlog Car-ja je odlično, ste ostali za?

Sem za podan predlok,samo moramo biti pri tem "iteresanti " za ,da se domenimo in skupaj stopimo v igro :D

Torej, predlog Car-ja je odlično, ste ostali za?[/quote]
Sem za podan predlok,samo moramo biti pri tem "iteresanti " za ,da se domenimo in skupaj stopimo v igro :D[/quote]

Ja pravi čas v zato določeni temi se bi vrjetno našlo več iterisentov.
Počakajmo, da se glave foruma zjasnijo kako in kaj (času čas...)

Nč čakat na glave foruma :D ...predlagam da se v Sejmišču odpre nova tema NAKUP HLADILNIKA (GROUP BUY)..se zmente s kakšnim prodajalcem do kdaj lahko oddate zadnje naročilo...glede na količino vam mora dati temu primeren komercialni popust...v tisti temi pa ne preveč svinjat s kakšnimi komentarji temveč samo kdo naroča in kateri model, prav bi bilo da se ve kje se naroča......komentirajte pa kar tukaj..tako predlagam za vsak izdelek..tenda, kamp stoli. razne mizice....
http://www.gumitehna.si/

Ja tale je 12/220/gas.
Ni pa za kupit tako starega.......
Vsi ti kombinirani hladilniki so polnjeni s neki plinom (@john ve celo formulo). Ta plin
se pri starejših hladilnikih zelo rad "posede" pa ga je treba po vsakem daljšem neobratovanju
ven pa na glavo obračat... .... ..... pa pustit dan ali dva ... .... pa nazaj....
Do leta (ne vem točno) 94 ali 96 so bili polnjeni z neko amoniak varianto, ki pa je na našem trgu ni več. Dalo bi se drugače tole neki prefilat.... Ampak ni računice.
Hladilnik iz prejšnjega linka se kupi samo kot razstavni exponat, nikakor pa ne za sezonsko uporabo.
Sem samo pokomentiral, ker sem tudi sam sprva za 80eur kupil nekaj starega, kasneje pa zaradi komplicirane ugradnje preklinjal, brcal, pljuval, psoval,..... na koncu pa vrgel proč.
Tudi v drugo sem sicer kupil rabljenega, starega 2leti, funkcionira pa čudovito.

Hladilnik dela dobro takrat, ko folga hladit pivo, toliko pivcem, za koliko je avto registiran+2.
celi popoldan in celo noč!

Dobr, da si me spomnil Honda 1000W z normalnim gasom ne zdrži zagonskega toka 250 litrske skrinje. Ko je kompresor zagnal sem moral dvignit gas potem pa je naprej delala ok. Testiranje smo imeli pri prijatelju, ko so bile poplave v posavju in ni bilo elektrike dva dni. Dve skrinje ena nova ena stara dve honde isto stare pa ni nobena zdržala zagona brez dodatnega gasa. :shock:
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

tudi tukaj se prodaja nekaj podobnega tvojemu Westy

Samo je cena malo huda :?
Priponke
HLADILNIK-ELECTROLUX-NA-PLIN-12V-IN-220V_4d52e265457e5.jpg
HLADILNIK-ELECTROLUX-NA-PLIN-12V-IN-220V_4d52e265457e5.jpg (1.53 KiB) Pogledano 4011 krat
HLADILNIK-ELECTROLUX-NA-PLIN-12V-IN-220V_4d52e26619768.jpg
HLADILNIK-ELECTROLUX-NA-PLIN-12V-IN-220V_4d52e26619768.jpg (1.83 KiB) Pogledano 4011 krat
HLADILNIK-ELECTROLUX-NA-PLIN-12V-IN-220V_4d52e264d648b.jpg
HLADILNIK-ELECTROLUX-NA-PLIN-12V-IN-220V_4d52e264d648b.jpg (5.52 KiB) Pogledano 4011 krat

Tile stari electrolux-i so vredni svojega denarja. Stari 25let in več še vedno več kot odlično opravljajo svoje delo. Sem imel priliko sprobat nov hladilnik od waeco 12/220/plin, pa je electrolux na plin bolje in hitreje ohladil pivo kot waeco na plin. :shock:
Tko, da ni vedno novejše boljše. :wink:

LP
My van isn't leaking oil, it's just marking it's territory.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost