Omarica

Živjo.Rabil bi omarico za v Multivana let.98.Prosim pomagajte mi z idejami in predlogi.Omarica naj nebi bila dosti večja od sedeža in bi bila prenosna.To pomeni da bi jo lahko vstavil v kombi kadar bi jo rabil in obratno.Omarica bi morala imeti prostor za nekaj osnovne posode,hrano in za manjšo jeklenko za plin.Na vrhu naj bi bil prenosni štedilnik na plin.Kakšen les naj uporabim?Prosim za čim več idej.Zanima me tudi kako bi najenostavneje rešil problem z vodo za kuhanje.Ta avto bom drugače uporabljal tudi kot osebno vozilo za vsak dan ko pa bi šli na potepanje bi rabil to opremo kasneje pa bi jo zopet odstranil.LP Roman

Evo odgovor za vodo.Nabavil si bom plastični 10l kanister z pipico!Ali mogoče veste kje bi to lahko kupil?LP Roman

Tomaž tale kanister z pumpo in tušem je tisto kar iščem.Prvič ko bom šel v LJ.grem pogledat v Caravan.LP Roman

To je firma SORTIMO ,ki sem jo pred dnevi v dolgem spisu med drugim predlagal , pa si ji dal ne vem kam , da jo ubogi človek ne najde :D
Je pa zihr.....boli glava zbog para....vse sa da doma narest :?:

Res je Miki to firmo že predlagal, vsi komentarji s katerimi smo nasvinjali temo T3 zanimive predelave se nahajajo v Omarica- očiščeno.... v Predelava vozil v kamper.
je pa res drago kot žafran ,zato je res za premislit al it v tujino po donatorja (pobereš tisto pohištvo ven ostalo pa Tomyu :lol: (Tomaž pa tko al tko ne rab več ključavnic)

Lp
http://www.gumitehna.si/

No , sej to sem predlagal , vbodna žaga , dobra šperplata, pa idej polna glava . Res pa je da za ravne reze potrebuješ cirkular.....da je spodoben izdelek .

miki napisal/-a:To je firma SORTIMO ,ki sem jo pred dnevi v dolgem spisu med drugim predlagal , pa si ji dal ne vem kam , da jo ubogi človek ne najde :D
Je pa zihr.....boli glava zbog para....vse sa da doma narest :?:

Sortimo kupujejo predvsem podjetja ipd., ker ima Sortimo vso opremo homologirano in se lahko tako vozilo BP prehomologira v potujočo delavnico. Je pa njihov kataog tudi dober vir idej za domače izdelke.

Tipo tale Sortimo ni slaba ideja samo malo se mi zdi prevelika.Mogoče majo tudi kaj manjšega.No če bi dobil tisto zraven ki reže paradižnik bi jo takoj kupil ne glede na velikost. :D

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost