Re: Syncro-ti

8) Živ 8)
John special for you :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
3526909286_b470f45dee.jpg
3526909286_b470f45dee.jpg (111.33 KiB) Pogledano 22834 krat

lt.jpg
lt.jpg (58.57 KiB) Pogledano 22834 krat

volksmogen.jpg
Zadnjič spremenil ideja, dne 02 Feb 2011 21:43, skupaj popravljeno 1 krat.
ZA PRIJATELJE
Priponke
3391172804_68e1e51a30_s.jpg
3391172804_68e1e51a30_s.jpg (3.82 KiB) Pogledano 22838 krat

Tagale tazadnga poznam. Je neki fotgraf, se mi zdi, da na Norveškem. Notri ima vse (torbe, lonce, foto opremo....) povezano s 50 pajki. Toliko smo jih samo na eni sliki naštel.

8) Živ 8)
Škoda,da ne poznaš predtazadnega,bi ga vprašal,kje je trepne dobil :?:
Trepne so tisti navozi,ki jih ima na strani obešene.Bi pa mogoče ti vprašal Metoda,mislim,da jih ima on ali njegovi prijatli s tistim rdečim velikanom.
ZA PRIJATELJE

Trepne, po primorsko tudi pjastre, so pri nas najugodnejše pri Mamut-u v Trzinu. Samo je baje trenutno na neki dirki Afriki. Pride, čez kakih deset dni. Tam se dobi ugodno tudi ves ostali OFF Road program.

http://www.mamut4x4.com/

V osnovi so tile navozi v dveh standardih. Eni so taki, da nosijo celotno težo avta in lahko preko njih zapelješ preko kakšnega jarka - kot po mostu. Drugi, ponavadi plastični, pa le porazdelijo težo vozila na malo večjo površino - delujejo le v pesku, blatu in snegu, pa še to le s polovičnim rezultatom.

Mater, te kar prime, da bi se lotil OR-ja, z vsemi temi lampami po strehi, mrežami, vitli.... Samo še en prednji pogon moram najti za LT-jo. Namreč 4x4 LT-ji imajo spredaj kar togo premo. Pa zanimivo, kako ravno Syncro-tom paše trda povišana streha - imam še eno naprodaaaajjjjjjj.

Tegale in eno 3 tonsko gurtno 6m pa že itak vozim vedno s seboj:
Priponke
1009_vitel.jpg
1009_vitel.jpg (6.43 KiB) Pogledano 22794 krat

Matr tega kenguruja so dal pa za primerjavo. :lol: Tale bulbar bi kar fajn faširan mesek naredil.
Drugač pa ja nehite s temi syncroti, ker mene tudi matrajo. Bom takoj odpeketal via njemačka pa enga syncrota za dele prvleku sem. :mrgreen:
My van isn't leaking oil, it's just marking it's territory.

Spet delate lušte. :) Ko sem bil na trajektu za Grčijo sem kar skoz hodil okoli Syncrotov, ki jih je bilo več kot navadnih trojk. Sem že razmišljal, da bi svojga zrihtal v Syncro look, ker izgled mi je top, vprašanje kolk bi dejansko rabil 4 kolesni pogon, če ga imaš se verjetno bolj podiš po brezpotjih. :)

Slika

Slika

LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Daš gor BF Goodrich all terrain, ali pa mud terrain gume, pa verjemi da tudi z zadnjim pogonom daleč prideš. :wink: Jah več kot je tehnike več možnosti imaš, da se kaj pokvari... :?
My van isn't leaking oil, it's just marking it's territory.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov