javljam se z azurne obale:)

lp iz nice :)
danes smo prispeli v nico, za nami je že prek 1000km, čaka nas če monaco, cannes, del francoskih alp, edino kar mi je zatežilo je da u celi nici ni enega fraj parkirnega mesta :roll:

se slišimo kmalu,upam da tudi s kako sliko :D
Zadnjič spremenil TommyGun, dne 24 Mar 2008 20:35, skupaj popravljeno 2 krat.

zame je še premrzlo,za surfarje pa očitno ne :)
Slika

se je pa čez dan dvignila temperatura do prijetnih 19'c,škoda ko je trenutke kar fajn zapihalo.

Ne vem kakšen plan imaš niti s kom si , pa ti vseeno pošljem dva predloga iz mojih potovanj tam dol .
Če si z boljšo polovico GRASSE, mesto izdelovalcel parfumov in izdelkov za osebno higijeno, zaviješ v kakšno tovarno in si nabaviš zalogo žajf ,šamponov , krem itd.
Grand Canyon du Verdon- euro Grand Canyon .
In če ti ostane še kaj cajta , kafe na Rivi v st.Tropezu ,da vidiš kako gospoda tekmuje, kdo ma daljš....o yahtoooo . :D

evo, po 1898km sem doma, povprečna poraba je bila "vrtoglavih" 5,8l/100km, če zberem dovolj slik lahko pričakujete u naslednjih dneh potopis :wink:

lp

Hej Tomigun. <sem bil septembra na rivi v St.Tropezu na kavi. Draga ko pes( v tistem ta rdečem kafiču poleg tur. agencije).
Pa kaj si ja ti nor - kaj se vse tam vidi. Vse polno "izlapelih" lepotic starosti 60 pa na više.
Drugače pa azurna obala super. Kamp ugoden in zelo lep - St.Maxime, lepa stvar Port Grimaud, Monte Carlo pa itak.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost