Re: T3-ji naprodaj

Zdravo

že ki vidim da ste izkušeni tu...imam moznost kupit T3 Camper različico..prodajalec mi da od golfa Diesel motor....brez menjalnika...zdaj razmisljam da bi ga kupil brez motorja...in sel v nemćijo po močen 2.1 motor...ki ima cca 100 pa neki konjev..in ima tui vbrizg.....

Zdaj me zanima...kakšne so kaj porabe teh lepotcev...se mi sploh splača dajat nod dizla, glede na to da je original 2.0 benzinc...?? :))

Hvala za pomoč

LP

8) Živ 8)
Poraba becinarja je 10,12,14,16,no na več mi pa še ni uspel pridet.
Najmanjšo porabo ima ko se lepo pelješ po avtocesti,največjo pa sem zabeležil po Italiji,ko smo padali iz enega krožišča v drugega (bremza-gas-bremza-gas) men se je pa skor zmešal.
Kadar pa imam pripetega trikeja pa je poraba 14 litrčkov.
ZA PRIJATELJE

car T3 je trenutno brez motorja, menjalnika in notranjosti..je pa različica camper...tko da verjetno bom dal kak TD al TDI motor not....kko pa je kej s homologacijo dizla? :)

Jah..original...kje dobit motor?...pa poraba..pa navor...not benzinc ;)

Če ne dvigneš moči motorja v Kw, ni treba homologirat nič, rabiš samo potrdilo mehanika in greš na rti na prepis dokumentov. Lahko pa moč tudi večaš ampak samo v okvirih motorjev ki so jih original vgrajevali.
Imaš pa možnost na papirje motorja (v tem primeru mora biti od t3) menjat školjko, ki
pa mora biti tudi dokaj original opremljena s svojo prometno.

hmm...no js imam nekje 80 konjev...not bi dal 1.9 TDI....v bistvu kdo pa ve, ali je 1.6 ali 1.9 TDI...tko da lahk recem da je 1.6 ki ima 60 konjev....samo strah me je, da grem kam...in mi rečejo da mi zaplenejo avto, ki mi v prometni pise benzinc...a not mam dizla......?!..

Ta avto sem jaz imel priliko kupit kakšno leto nazaj, bil je brez motorja in menjalnika seveda tudi cena je bila drugačna kar je logično.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-transpor ... as-2369229

Tega sem šel pa jaz probat! Synhro je za pobarvat, rja tipična na spojih, pragi pregniti, podvozje in koši presenetljivo dobri, streha potolčena in raspokana, platno celo. Od notranje opreme ima samo oba ležišča, namesto kuhinjskega bloka je rezervar za plin, vse skupaj deluje zelo umazano in zanemarjano, sedeži prežgani, strop visi dol....! Motor 2,1 goden za generalko, A testirana predelava na plin amortizerji dajejo občutek da se voziš po vodi in ne po cesti!
Zdaj pa da ga še mal pohvalem, ma klimo, zraven da webasto, 5 stopenjski menjalnik, kardan, visko sklopko, prvi diferencial, neispraven 1.9 motor in še kaj bo našel sam da ga proda, pravi da je originalni Synhro Westafalia, papirjev nisem gledal! Ceno sem nekje zdilal na cca 5000 eurov z vsem naštetim!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost