Road trip 2011

Road trip 2011

Ko bo čas pa slabo vreme vržem skupaj najin najdaljši road trip z Westeyem trije tedni vse skupaj prevoženega cca 3400 km…

Če bo slučajno koga vleklo proti severu opišem najino pot, priporočila in najine izkušnje…

Še vprašanje kako urejate svoje poti / potopise, da je celota združena v enem postu, ker meni več kot pet slik ne da v en post…? Hvala

Re: Road trip 2011

Priporočljivo je, da slike shraniš na spletu (shrani.si in podobni servisi) potem pa napišiš v post samo linke. S tem ne obremenjuješ serverja in še bolj je pregledno vse skupaj.

Nekaj idej sem že dobil iz tvojih objav :)

Lp
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Re: Road trip 2011

Slike naloži na eno stran (recimo shrani.si) in potem v potopis samo linke oziroma povezave do slik lepiš (kopiraš iz vrstice koda za forum, na shrani.si je druga vrstica), od ogledu pa pokaže slike. Pazi še na velikost - pred nalaganjem nastavi primerno velikost slike - priporočena širina 640 pixlov. pazi vrstni red- najprej nastavi velikost, potem izberi sliko, če ne te bo hecalo. Na ta način jih lahko daš v potopis kolikor hočeš. Lahko tudi počasi pišeš potopis recimo v wordu, lepiš povezave, ko pa je vse napisano pa samo copy-paste in to je to....

LP; Boro

edit: @NoName - sori, dokler sem spisal in sprobal na shrani.si si že objavil post....
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost