Moj VW T4 2.5 TDI v klanec, v 4 brzini, pri cca 100km/h neha vleč. Ne izgublja hitrosti in moči ,lahko vozim v 4 brzini ali pa dam v 5 brzino in gre z isto hitrostjo naprej samo pri manjših obratih. Ne izgublja moči ampak tudi ne pridobiva. Zgleda kot da bi turbina nehala delat. Poskusil sem po klancu navzgor v 3 brzini in je vlekel vredu vse do 4000 obratov ( več nisem probal ) in turbina je delala normalno, res pa je , da je bila hitrost manjša. Po ravnem gre brez problema 130 - 140.
Ali mi zna kdo odgovori oziroma pojasnit za kaj gre oz. kaj bi lahko bilo narobe.
Hvala
L.P. Dean
Re: vw t4 neha vleče
nekje moras zacet popravljati,prvo filter goriva in zraka ,pa bos videl dalje
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!
filter goriva in zraka sta nova, menjana pred 3 meseci
avspuh....

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)
Brez veze ugibati! Vozilo priklopiti na tester ter odčitati morebitne zaznane napake in opraviti merilne vrednosti. Nekaterih napak pa tudi mot. računalnik ne zazna in in tudi tester ne javi. Najpogostejša taka napaka je na merilcu pretoka zraka. 
tadi0106 napisal/-a:hvala za pomoč
Po moje imaš zadelan katalizator-demontiraj ga,in se pelji na testeno vožnjo.
Menjaj vakum cevke, lahk je tud vakum pumpa če avto klenka kot bi se slišali ventili 
Pain is temporary glory is forever!!!
tadi0106 napisal/-a:Moj VW T4 2.5 TDI v klanec, v 4 brzini, pri cca 100km/h neha vleč. Ne izgublja hitrosti in moči ,lahko vozim v 4 brzini ali pa dam v 5 brzino in gre z isto hitrostjo naprej samo pri manjših obratih. Ne izgublja moči ampak tudi ne pridobiva. Zgleda kot da bi turbina nehala delat. Poskusil sem po klancu navzgor v 3 brzini in je vlekel vredu vse do 4000 obratov ( več nisem probal ) in turbina je delala normalno, res pa je , da je bila hitrost manjša. Po ravnem gre brez problema 130 - 140.
Ali mi zna kdo odgovori oziroma pojasnit za kaj gre oz. kaj bi lahko bilo narobe.
Hvala
L.P. Dean