Sem ga malo potipal na srecanju. Me pa preseneca da se prodaja ker mi je lastnik deloval res pravi fanatik
Mogoce je to samo tipanje terena...
P. S. Jaz bi kupil synhrota t3

jaka666 napisal/-a:Anton aus napisal/-a:Jaka, to ti je skoraj sosed, sem pa hiter 10 minut po odaji oglasa sem ga našel.![]()
![]()
![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=9481983&show=1
ali se je ta prodal?
Anton aus napisal/-a:jaka666 napisal/-a:Anton aus napisal/-a:Jaka, to ti je skoraj sosed, sem pa hiter 10 minut po odaji oglasa sem ga našel.![]()
![]()
![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=9481983&show=1
ali se je ta prodal?
Jap, bil je viden naslednji dan s preizkušnjami, morda se bo kakšen naš forumaš pohvalil ??
bobo1841 napisal/-a:http://suchen.mobile.de/wohnwagen-inserat/vw-t3-camper-diesel-westfalia-noale-ve/206755414.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=68&scopeId=MH&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorhome&segment=Motorhome&negativeFeatures=EXPORT&noec=1
zanimiva cena,pri Benetkah
berton7 napisal/-a:Zgleda uredi... Kje je zdej Črt, ki je iskal T3...

Boro napisal/-a:berton7 napisal/-a:Zgleda uredi... Kje je zdej Črt, ki je iskal T3...
Tega konkretnega "Črt-a" sicer ne bom komentiral. Bo čas pokazal ampak.....
Takšnih "Črtov" poznam v svojem okolju kar nekaj. Vsi bi imeli, vsi bi kupili, vsi bi... o, kako je fajn, jaz bi tudi... pa ja no, povej če zveš za kakšnega ipd... ko se pa pokaže čas za akcijo je pa garaža premajhna, pa nima placa, pa nima cajta pa....
Ajde Črt... akcija...
LP; Boro
PS: Konkretno nisem želel nikogar žalit ali pa komentirat njegovih odločitev (opp. Črt). Le misel me je spreletela, ker ene tri može obveščam sproti, ko se kaj pametnega kje pokaže..... pa se bom počasi naveličal....

JureKo napisal/-a:@Boro, vsi smo bili enkrat "Črti"...

Anton aus napisal/-a:Avto je bil vreden tega denarja, čeprav ga je lastnik kupil še za manj, in sem vedel da bo šel za dan dva.
kodrow napisal/-a:Anton aus napisal/-a:Avto je bil vreden tega denarja, čeprav ga je lastnik kupil še za manj, in sem vedel da bo šel za dan dva.
Če je bil tako ohranjen kot mi je povedal po telefonu, potem je bil sigurno vreden tega denarja, celo u štartu mi je spustil ceno za 200€. Je pa mož zamolčal en podatek -števec se je dvakrat obrnil. No kakor koli že, ni bil mož beseda, gremo dalje.
Bom izkoristil kar tole debato, če ne naj pa admin premakne temo: kupujem T3, najraje caravello, z motorjem 1,6td ali 1,9td. Mogoče kdo prodaja, ali pa misli prodat, ali pa koga poznate.....Za vsak podatek sem hvaležen in če pride do nakupa(upam da kmalu) se vidimo v Vinici.
Anton aus napisal/-a:kodrow napisal/-a:Anton aus napisal/-a:Avto je bil vreden tega denarja, čeprav ga je lastnik kupil še za manj, in sem vedel da bo šel za dan dva.
Če je bil tako ohranjen kot mi je povedal po telefonu, potem je bil sigurno vreden tega denarja, celo u štartu mi je spustil ceno za 200€. Je pa mož zamolčal en podatek -števec se je dvakrat obrnil. No kakor koli že, ni bil mož beseda, gremo dalje.
Bom izkoristil kar tole debato, če ne naj pa admin premakne temo: kupujem T3, najraje caravello, z motorjem 1,6td ali 1,9td. Mogoče kdo prodaja, ali pa misli prodat, ali pa koga poznate.....Za vsak podatek sem hvaležen in če pride do nakupa(upam da kmalu) se vidimo v Vinici.
Nekaj ti že moremo najti, da se vidimo na Vinici.![]()
![]()
![]()
@ na Trojki je bolj pomemben pleh in še posebej oprema, kot pa motor.
Boro napisal/-a:kako smo pa tega spregledali.... malo jih je 4x4 na plin....
http://www.bolha.com/avto-moto/pocitniska-vozila-in-prikolice/avtodomi/pocitniska-vozila-in-prikolice-vw-transporter-syncro-4x4-camper-lpg-plin-382606445.html?aclct=1424941226&kw=camper
lp, boro
JureKo napisal/-a:Kaj pa vem... Mene je Dzurdzy naučil, da pleh se da zastonj popravit, med tem ko deli motorja in podvozja stanejo resne denarce...
In sem kupil v merkurju 2 kvadrata pleha za sitne pare ter začel popravljat..

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost