Re: California T4 samogradnja

Anton, kakšen info več bi tudi mene zanimal glede te T3. Se da vidit kje kakšne slike. Je kombi komplet, ali si to ceno napisal samo za dvižno streho?

LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Re: westfalia za jurja?

Pravkar govoril z gospodom, kombi je brez notranje opreme, motor je diesel in kombi naj bi bilo še možno zrihtat. Cena je pa 1000 eur in proda samo celega.

Zdej če je kakšen interesent za dele bi se lahko zmenili za skupen nakup. Jaz bi načeloma pobral samo streho in pa drsne šipe in si nekako razdelimo stroške. Celega sem mi ne splača kupovat samo zaradi strehe.

LP

Sm biu pred kakima dvema mescema pr njemu in lahko rečem, da je v izredno slabem stanju, notr nima čisto nič, ponjava od strehe tako slaba, da niti za mušter ni več dobra, aja pa še to, kar je Milan vrjetn pozabu povedat-avto nima papirjev. Sm mu velikodušno ponudu 500€ pa ni biu za stvar. Je pa naslonjen skoraj na steno ker je po drugi strani čisto gniu.

Lp Miha
Slika

Good to know. Hvala za te informacije. Sej papirji niso tako pomembni, če imaš za dele kombi. Zdej vprašanje kolk je pa dejansko še uporabnega. Če je pločevina tako načeta, verjetno tudi ostalo ni v dobrem stanju. Meni je že po telefonu rekel, da bi ga dal za 800, več pa ne bi spuščal.

LP

Takrt je sanju še o enem 5-gangu, ki bi ga dal zravn. Če ti pa za to ceno da še menjalnik bi se pa mogoče že splačal. V avtu je pa navadna 1.6 dizel s štirstopenskim menjalnikom.

Mal ga še poklič pa težač, sicer pa tko kot smo se že pri Bojanu pogovarjal Milan mal kero reč proda pod ceno.

lp Miha
Slika

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov