Re: Slike & Administratorji

Rafter napisal/-a:
Anton aus napisal/-a:Kaj je še kdo drug razen tebe in tipota.

:lol:

Jaz ga imam pa kar namesto namizja (imam torej Windows VWCampers). Samo za administratorstvo pa minam več "živcev". Sem že na modelarskem področju "preveč" aktiven.

Tomaz napisal/-a:Živjo druščina,

TommyGun je danes postal novi moderator teh forumov. Poleg mene in Tipota, ki naju močno baše čas, je zraven končno eden, ki pravi, da ga ima na pretek :) Nedvomno dober znak !

Welcome med FORUMHEADse Tommy! :D

lpt

hvala za zaupanje! [smilie=pdt_aliboronz_31.gif]
Slika

Tomaz napisal/-a:
Anton aus napisal/-a:Jaz sem na našem forumu (vwklub.com), lahko pa tudi tukaj pomagam itak sem vsak dan gor po ene 10x. Kaj je še kdo drug razen tebe in tipota.

Anton, naredil sem novo kategorijo namenjeno klubom, noter pa forum za VW Bus Klub. Poleg običajnih moderatorjev si v tem forumu šefe tudi ti :)

lpt

Hvala!
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

V navodilih za objavo slike piše, da more bit slika 640x480. Do sedaj je to vedno funkcioniralo, danes mi pa napiše, da so lahko slike visoke največ 600? Zakaj? Pomanjšal sem 16 slik, jih shranil na shrani.si, zdej pa jih ne morem objavit! A je še kaka druga varijanta kot da grem še enkrat vse slike pomanjšat in na novo shranit.... Ker to mi pa res ni za delat!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov